Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Työnjohtoharjoittelija, Kanta-hämeen ja Pirkkalan

Destia Oy Hämeenlinna

Haluatko liittyä joukkoomme ylläpitämään huomisen infraa?

Haemme työnjohtoharjoittelijaa väyläpalveluiden urakoihin Hämeenlinnan ja Pirkkalan alueelle kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Työnjohtoharjoittelijana avustat käytännön suunnittelua, aikataulutusta, työn toteutusta, budjetin toteutumista, raportointia ja sopimusvelvoitteiden täyttymistä sovittujen tavoitteiden mukaisesti sekä sillantarkastuksia, viranomaistehtäviä, rakenteiden ja laitteiden inventointia sekä muita avustavia tehtäviä. Toimit tehtävässä projektien työnjohdon apuna ja saat kattavan näkemyksen urakan tehtävistä.

Tehtävässä pääset tutustumaan projektien vaihteleviin ja mielenkiintoisiin työtehtäviin. Työssä saat osallistua monipuolisiin työtehtäviin osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Destialla sinua odottaa myös mukava työyhteisö, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä.

Ensisijainen työskentelyaika ajoittuu kesäkuukausille. Toimipisteesi sijaitsee joko Hämeenlinnassa (työmaat sijaitsevat Kanta- ja Päijät-hämeessä) tai Pirkkalassa (työmaat sijaitsevat Pirkanmaalla ja Kanta-hämeessä).

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen.

Odotamme, että olet ammattikorkeakoulun teknisen alan opiskelija. Toivomme, että olet oppimishaluinen ja ahkera. Pätevyys, kuten tieturva 1 edellytetään. Vaikka työssä sinun ei tarvitse olla yksin, odotamme sinulta kuitenkin itsenäistä ja proaktiivista työotetta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antavat mielellään työpäällikkö Asko Markoff, 0400 207 211 tai asko.markoff@destia.fi ja työmaainsinööri Annsofi Kreivi, 040 6624 544 tai annsofi.kreivi@destia.fi.

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!
WWW-osoitehttp://www.destia.fi
YhteystiedotDestia HR
rekrytointi@destia.fi
Työpaikan osoiteHämeenlinna, Pirkkala, 13200 HÄMEENLINNA
PalkkausOsaamisesi ja koulutuksesi mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy20.02.2022 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/tyonjohtoharjoittelija-kanta-hameen-ja-pirkkalan-vaylaurakat/8rYkym
Ilmoitus jätetty01.12.2021
Ilmoitusnumero11090427
Työnantajan viite2Vgn

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

48 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin