Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Projektikoordinaattori

Diakonia-ammattikorkeakoulu Oy Oulu

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) kouluttaa asiantuntijoita sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen aloille. Se osallistuu koulutusalojensa alueelliseen, valtakunnalliseen ja kansainväliseen kehittämiseen. Diakin kampukset sijaitsevat Helsingissä, Oulussa, Pieksämäellä, Porissa ja Turussa. Diakissa on noin 3 000 opiskelijaa ja noin 250 työntekijää.

Haemme ESR-rahoitteiseen Hyvinvointia korkeakouluopintoihin -hankkeeseen Oulun-kampukselle

osa-aikaista projektikoordinaattoria

määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.9.2020 - 31.12.2021.

Helsingin Diakonissalaitoksen säätiön hallinnoimassa hankkeessa päätavoitteena on tukea korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointia ja ehkäistä opinnoista putoamista. Hankkeessa pilotoidaan hyvinvointia, opiskelurytmiä tukevia ja pudokkuutta ehkäiseviä toimenpiteitä ensimmäisen vuoden ammattikorkeakouluopiskelijoilla.

Tuki jakaantuu kaksitasoisesti ennalta ehkäisevään tukeen aloittaville opiskelijoille ja intensiiviseen tukeen niille opiskelijoille, joiden riski pudota opintojen ulkopuolelle on tunnistettu. Hankkeessa rakennetaan opiskelijalähtöinen korkeakoulun toimintamalli. Kehittämistoimenpiteet mallinnetaan siten, että tulokset ovat kaikkien korkeakoulujen käytössä hankkeen jälkeen.

Projektikoordinaattori vastaa Diakin osatoteutuksesta ja vetää työpaketteihin jaetun hankkeen teemoja
opiskelijalähtöisen opiskelupolun kehittäminen
opiskelijoiden opiskeluvalmiuksien vahvistaminen
opiskelijahyvinvoinnin palvelujen yhteistyön kehittäminen
sekä osallistuu muiden työpakettien toteutukseen.

Tehtäviin kuuluu osahankkeen maksatus- ja seurantatietojen toimittaminen hankkeen päätoteuttajalle sovitun aikataulun mukaisesti sekä toimiminen linkkinä oppilaitoksen, osatoteuttajien, oppilaitoksen henkilökunnan ja opiskelijoiden välillä. Tehtävissään projektikoordinaattori vastaa Diakin Oulun-kampukselle tulevan hiljaisen tilan suunnittelun koordinoinnista ja toteutuksesta yhteistyössä opiskelijoiden kanssa. Projektikoordinaattori osallistuu hankekonsortion yhteisiin kokouksiin/työpajoihin, hankeviestintään, arviointiin ja julkaisun työstämiseen.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta ohjaus- ja opetustyöstä. Olet myös projektihallinnan ja -koordinoinnin osaaja, jolla on sosiaalityön ja viestinnän asiantuntemusta. Sinulla on kokemusta opiskelijahyvinvoinnin ja opetuksen kehittämisestä. Arvostamme palvelumuotoiluosaamista ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Projektikoordinaattorin työn sijoittuminen hankeajalle:
-vuonna 2020 n. 70 % kokoaikaisesta
-vuonna 2021 n. 80 % kokoaikaisesta

Lisätietoja tehtävästä saat kehityspäällikkö Sari Vilmingolta ke 5.8. klo 10 - 12 ja to 6.8. klo 13 - 15. Haethan tehtävään 12.8.2020 mennessä.
WWW-osoitehttps://www.diak.fi/
YhteystiedotEeva Hytönen, Puh: 050 477 6011, eeva.hytonen@diak.fi
Työpaikan osoiteAlbertinkatu 16 B, 90100 OULU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaa1.9.2020 - 31.12.2021.
Työaikamuu osa-aikatyö, kts. ilmoitus
Työn kestoyli 12 kuukautta, 1.9.2020 - 31.12.2021
Haku päättyy12.08.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?26c916b9
Ilmoitus jätetty01.07.2020
Ilmoitusnumero10389154

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin