Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kiinteistövastaava

Dinolift Oy Loimaa

Dinolift Oy on erikoistunut korkealaatuisten henkilönostinten suunnitteluun, valmistukseen ja markkinointiin. Liikevaihtomme oli vuonna 2018 n. 35 miljoonaa euroa. Tuotannostamme n. 80 % menee vientiin ja DINO-nostimia on myyty yli 40 maahan maailmanlaajuisesti. Yrityksemme työllistää lähes 200 henkilöä. Päämarkkina-alueemme ovat Pohjoismaat ja Pohjois-Eurooppa.

Haemme Loimaalle
OSA-AIKAISTA KIINTEISTÖVASTAAVAA

Dinolift toimii Loimaalla kolmessa eri kiinteistössä, jotka vaativat kunnossapitoa, huoltoa ja kehittämistä liiketoiminnan tarpeiden mukaan. Tähän tehtävään haemme nyt oma-aloitteista henkilöä, joka vastaa kiinteistön huolto- ja kunnossapitoprojektien ja muiden rakennustöiden koordinoinnista.

Tehtäväsi on tunnistaa ja viedä eteenpäin Dinolift -kiinteistöihin (Raikkolantie, Kurittulantie ja Seppäläntie) liittyviä hankkeita toimien tiiviissä yhteistyössä tuotannon johtomme kanssa. Hankkeet voivat olla pieniä tuotantoympäristön parannuksia tai isompia kokonaisuuksia ja perusparannuksia. Tehtävään sisältyy mm. rakennustöiden kilpailutus, yhteydenpito tekijöihin ja viranomaisiin, projektiseuranta ja mahdollisten lupahakemusten laatiminen.

Työmäärä on vaihteleva, arvioitu tuntimäärä vuodessa on noin 300-500 tuntia, mikä jakaantuu melko tasaisesti kuukausille. Tehtävää voi osittain hoitaa kotitoimistosta käsin ja tehtävään annetaan tarvittavat työvälineet sen joustavaa hoitamista varten. Tehtävän luonteen ja vaihtelevan työkuorman takia palkkausmuoto on tuntiperusteinen. Tehtävän onnistunut hoito edellyttää, että asuinpaikka on Loimaalla tai lähialueella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kari Mattila, puh. 040 504 9226. Yrityksestä ja sen toiminnasta saat tietoa myös osoitteesta www.dinolift.com.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 25.2.2019 osoitteeseen sari.koskinen@dinolift.com.

Tule mukaan rakentamaan Dinoliftin tulevaisuutta!
WWW-osoitehttp://www.dinolift.com
YhteystiedotKari Mattila, puh. 040 504 9226.
Työpaikan osoiteRaikkolantie 145, 32210 LOIMAA
PalkkausSovitaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy25.02.2019
Jätä hakemusLähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 25.2.2019 osoitteeseen sari.koskinen@dinolift.com.
Ilmoitus jätetty08.02.2019
Ilmoitusnumero9847355

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin