Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Nosto-ovi asentaja

Doorway Finland oy Oulu

Nosto-oviasentajaksi Doorwaylle?
Etsitkö uutta suuntaa työurallesi? Onko kotimaisuus sinulle tärkeää? Oletko jo asentanut ikkunoita, ovia, koneita tai laitteita ja sinulta asennukset onnistuvat? Olet voinut tehdä myös jotain muuta ja ovihommat alkoivat kiinnostaa. Meillä on tarjota uusi urapolku olitpa sitten kokeneempi tekijä tai työelämäsi alkuvaiheessa.

Yrityksestä

Doorway on suomalainen nosto-ovia valmistava sekä myyvä yritys, joka on perustettu vuonna 2012. Doorwayllä on maan kattava asennus- ja huoltoverkosto. Asennuksista vastaavat omat ammattitaitoiset asentajamme. Päätoimipaikkamme on Oulussa, muita toimipaikkoja meillä on Seinäjoella ja pääkaupunkiseudulla. Doorway työllistää tällä hetkellä 50 työntekijää ympäri Suomen. Doorwayn nosto-oville ja palvelulle myönnettiin arvostettu Avainlippu-merkki lokakuussa 2020.

Nosto-oviasentajan työ

Nosto-ovi asentajan työ on ovien asentamista asiakkaillemme eri-puolelle Suomea. Ovia asennetaan yksin, työparin kanssa tai yhdessä riippuen kohteen laajuudesta. Tällä hetkellä haemme uusia asentajia etenkin autotallinovien asennuksille. Teemme asennuksia uusiin rakennuksiin sekä uusimme vanhempia tallinovia.

Odotamme sinulta

Reipasta otetta työhön ja halua oppia taitavaksi asentajaksi. Työssä pitää olla valmis matkustamaan asiakkaidemme luokse. Sinulla tulee olla vähintään AB-ajokortti. Kuorma-auto kortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

Nykyaikaiset työkalut työsi tekemiseen
Markkinoiden laadukkaimmat nosto-ovituotteet
Vastuuta ja vapautta
Vakituisen työsuhteen
Mahdollisuuden hyviin ansioihin

Täytä hakemus heti osoitteessa https://doorway.fi/avoimet-tyopaikat/
WWW-osoitehttps://doorway.fi
YhteystiedotVoit kysyä lisätietoja Juha Kellokoskelta.
juha.kellokoski@doorway.fi puh: 0407730016
Täytä hakemus: https://doorway.fi/avoimet-tyopaikat/.
Työpaikan osoiteNikkarinlenkki 2, 90900 KIIMINKI
PalkkausTunti + urakkamahdollisuus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://doorway.fi/avoimet-tyopaikat/
Ilmoitus jätetty30.11.2021
Ilmoitusnumero11086540

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

51 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin