Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ajanvaraaja

Ebook Oy Helsinki

Ebook Oy on vuonna 2010 perustettu suomalainen myyntipalveluyhtiö. Toteutamme yritysasiakkaille myynti- ja markkinointikampanjoita lähinnä B2B-tuotteiden ja palveluiden parissa. Työllistämme tällä hetkellä toistakymmentä alamme ammattilaista.

Etsimme iloista AJANVARAAJAA menestymään kanssamme!

Haluatko tulla osaksi huipputiimiä ja menestymään kanssamme? Oletko reipas ja iloinen tyyppi, jolla juttua riittää? Uusien ihmisten kanssa keskustelu ei tuota sinulle ongelmaa? Olet ulospäin suuntautunut ja omaat positiivisen asenteen ja sinulla on pilkettä 
silmäkulmassa? Oletko tuloshakuinen ja haluat itse määrittää palkkasi omalla tekemiselläsi?

Tässä Koulutustoimialan projektissa sinun tehtävänäsi on kartoittaa yritysasiakkaiden tarpeita kouluttaa henkilökuntaansa mm. Työturvallisuuteen ja ensiapuun. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen, arkisin 7,5 tuntia päivässä. Annamme sinulle onnistumisen eväät kattavalla alkuperehdytyksellä ja tiimin tuella.

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun, tavoitteellisuutta ja rohkeaa asennetta. Tässä työssä menestyt varmasti, kunhan sinulla on reipas asenne ja kehittymisen halu.

Älä siis epäröi, vaan hae osaksi kasvavaa tiimiämme! 
Soita puh: 0456 040 834 / Clasu tai täytä hakemus suoraan http://ebook.fi/ajanvaraaja/ 
Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä jo ennen hakuajan päättymistä, joten lähetä hakemuksesi jo tänään!

 

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin