Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ajanvaraaja

Ebook Oy Helsinki

Me olemme ulkoistetun myynnin ja markkinoinnin erikoisosaaja jo vuodesta 2010. Autamme päämiehiä siten, että he ulkoistavat myynnin joko kokonaan tai osittain. Vuodesta 2014 asti olemme olleet vahvasti mukana suomalaisen koulutuspalvelu yrityksen menestystarinassa. Me vaikutamme yhdessä. Me olemme Ebook.

Hyvä työnhakija, jos osaat pitää langat käsissä ja pään kylmänä tilanteessa kuin tilanteessa, niin kannustan sinua lukemaan eteenpäin!

Ajanvaraajana / Buukkarina pääset osaksi meidän koulutustoimialan projektia. Meillä on erinomainen tiimi, jonka kanssa pääset työskentelemään samassa projektissa. Varaat kuljetus -, rakennus - ja teollisuusalan yritysten henkilökunnalle koulutuspaikkoja. Koulutusaiheet liittyvät mm. työturvallisuuteen ja ensiapuun. Moni ei tiedä, että esimerkiksi rakennusalalla täytyy olla työturvallisuuskortit voimassa, ennen kuin voi edes astua työmaalle. Tämä, sekä moni muu laissa säädetty kortti on meidän tuotevalikoimassa. Tätä työtä on mahdollista tehdä vakituisesti ja kokopäiväisesti. Jos olet opiskelija tai kiireinen tallaaja vailla osa-aikaista työpaikkaa, olemme valmiit räätälöimään sinulle sopivat työajat. Toimistomme on auki arkisin 8.30 - 16.30.

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun, tavoitteellisuutta ja rohkeaa asennetta. Koko tiimisi kannustaa sinua jatkuvasti menestykseen! Tässä työssä menestyt varmasti, kunhan sinulla on reipas asenne ja kehittymisen halu. Me koulutamme kaikki työntekijämme tähän työhön, jotta saat parhaat työkalut työskentelyyn. Jos sinulla on aikaisempi myynnillinen kokemus, nii sehän on aina plussaa, mutta hyvä asenne ja rohkea ote työskentelyyn ratkaisee tässä työssä.

Voit hakea tähän projektiin nettilomakkeemme kautta https://ebook.fi/buukkari/ tai lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen rekry@ebook.fi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Maija Merikallio, 045 604 0834

 

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin