Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiakaspalvelija

Ebook Oy Helsinki

KEITÄ ME OLEMME:
Me olemme ulkoistetun myynnin ja markkinoinnin erikoisosaaja jo vuodesta 2010. Autamme päämiehiä siten, että he ulkoistavat myynnin joko kokonaan tai osittain. Vuodesta 2014 asti olemme olleet vahvasti mukana suomalaisen koulutuspalvelu yrityksen menestystarinassa. Me vaikutamme yhdessä. Me olemme Ebook.

KETÄ ME ETSIMME:
Etsimämme asiakaspalvelija edustaa meidän yritystä hymy suussa asiakaskohtaamisissa. Jos sinulla on hyvä tilannetaju, positiivinen asenne, rohkea ote työskentelyyn ja ihmisläheinen luonne, niin kannustan sinua jatkamaan lukemista!

TYÖNKUVA:
Tässä työssä sinä pääset ylläpitämään meidän yritysasiakkuus suhteita päivittäin sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Asioit eri yritysten toimitusjohtajien tai esimiesten kanssa heidän ammattipätevyyksiin liittyen, joten siitä syystä hakemamme asiakaspalvelija osaa pitää pään kylmänä jopa suurempien konsernien johtajien edessä. 

Toivomme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa ja perus IT-taitoja. Meillä aikaisempi kokemus ei ole ratkaiseva tekijä työn saamiseen, koska jos sinä olet iloinen, oppimishaluinen ja rohkea, tulet menestymään tässä työssä varmasti! 

Kurkista lisää www.ebook.fi ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla jo tänään osoitteeseen rekry@ebook.fi. Lisätiedoista voit soittaa numeroon 045 604 0834

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin