Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Buukkari

Ebook Oy Helsinki

Ebook Oy on vuonna 2010 perustettu suomalainen myyntipalveluyhtiö. Toteutamme yritysasiakkaille myynti- ja markkinointikampanjoita lähinnä B2B-tuotteiden ja palveluiden parissa. Työllistämme tällä hetkellä toistakymmentä alamme ammattilaista.

Haemme nyt tiimiimme vahvistukseksi kahta uutta.. 

BUUKKARIA

Haemme nyt huipputiimiin MYYNNILLISTÄ BUUKKARIA koulutustoimialan projektiin, jossa varataan ja kartoitetaan yritysasiakkaiden tarvetta kouluttaa henkilökuntaansa mm.
Työturvallisuuteen ja ensiapuun.Työ on vakituinen ja kokopäiväinen, arkisin 7,5 tuntia päivässä.

Haluatko tulla osaksi huippu tiimiä ja menestymään kanssamme?
Omaatko positiivisen asenteen ja erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet aidosti kiinnostunut työskentelemään asiakasrajapinnassa? Mikäli vastasit myöntävästi kysymyksiin, voit olla etsimämme henkilö!

Hakijalta odotamme aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun, tavoitteellisuutta ja rohkeaa asennetta. Työssä menestyt ahkeralla otteella sekä kehittymisen halulla. Aikaisempaa kokemusta alalta emme vaadi sillä koulutamme sinut tehtävääsi. Riittää siis, että olet innokas tiimipelaaja ja kiinnostunut työskentelemään asiakasrajapinnassa.

Olisitko sinä etsimämme henkilö? Lähetä avoinhakemuksesi jo tänään rekry@ebook.fi tai täytä hakemus osoitteessa http://ebook.fi/buukkari/ ja liity menestyvään joukkoomme!

Tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

 

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin