Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Automaatioasentaja

Eco-Paronen Oy Helsinki

Haluatko sinä olla Eco-Parosen uusi AUTOMAATIOASENTAJA?

Haemme joukkoomme sinua automaatioalan kokenut ammattilainen, joka hallitset automaatiolaitteiden asennukset ja kunnossapitotehtävät. Kokemus ohjelmointitaidoista katsotaan eduksi.

Eco-Paronen on kolmekymmentä vuotta alalla toiminut rakennusautomaatioalan vahva moniosaaja. Yhtiö tuottaa asuin- ja liikekiinteistöille erilaisia räätälöityjä huolto-, korjaus-, ja modernisointipalveluita. Palvelulupauksemme on tuottaa palvelut asiakaslähtöisesti, energiatehokkaasti ja laadukkaasti.

Toivomme, että sinulla on asiakaspalveluhenkeä, oma-aloitteisuutta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Olet vastuullinen ja työmotivaatiosi on korkealla.
Me tarjoamme sinulle vakituisen päivätyön. Kohteet vaihtelevat asuinkiinteistöistä liikekiinteistöihin pääkaupunkiseudulla, joten ajokortti on työssäsi välttämätön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Toni Heiskanen, p. 040 522 1994. Hakemukset lähetetään pe 1.2.2019 mennessä osoitteeseen tyopaikat@cateva.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti.
Eco-Paronen on Cateva Oy:n sisaryhtiö. Cateva toimii tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla sekä Pirkanmaalla ja työllistää lähes 150 talotekniikka-, rakennus- sekä kone- ja maanrakennusalan ammattilaista.

http://www.eco-paronen.fi/
WWW-osoitehttp://www.eco-paronen.fi
Työpaikan osoiteRuosilantie 14 C, 00390 HELSINKI
Palkkaussop. mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasop. mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy01.02.2019
Jätä hakemusHakemukset lähetetään pe 1.2.2019 mennessä osoitteeseen tyopaikat@cateva.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti.
Ilmoitus jätetty11.01.2019
Ilmoitusnumero9814121

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin