Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rahtilaskuttaja

Eezy Henkilöstöpalvelut Oy Helsinki

Rahtilaskuttaja Fennoroadille.

Etsimme Fennoroadille rahtilaskuttajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsingin Vuosaareen. Työnkuvaan kuuluu rahtilaskutus sekä muut toimistotyöt.


Asiakasyritysesittely

Fennoroad on tunnettujen kotimaisten liikennöitsijöiden rakentama kuljetusketju, joka tarjoaa kuljetuspalveluita kappaletavaralle Suomessa. Fennoroad vastaa kokonaispalvelun ohjauksesta sekä valvonnasta ja yrityksen liikennöitsijät lähetysten oikea-aikaisesta kuljettamisesta vastaanottajille - ilman välikäsiä. Toiminta-alue kattaa koko Suomen, jokaista postinumeroa myöten. Yrityksen pääterminaali sijaitsee Helsingin Vuosaaressa.

----------

Mitä etsimme:

Tehtävässä pärjäät hienosti ilman aikaisempaa kokemusta laskutuksesta, sillä saat kattavan perehdytyksen työhösi. Tärkeintä on, että sinulta löytyisi aikaisempaa kokemusta kuljetus- ja huolinta-alalta sekä kiinnostusta kyseistä alaa kohtaan. Olet voinut työskennellä aikaisemmin esimerkiksi kuljetusalan asiakaspalvelutehtävissä. Omaksut uusia järjestelmiä nopeasti ja työn jälkesi on tarkkaa. Omaat reippaan asenteen työntekoon ja olet motivoitunut oppimaan uutta.

----------

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme alkuun 6 kuukauden määräaikaisen sopimuksen, jonka jälkeen on mahdollista vakinaistua suoraan Fennoroadille. Työ on kokoaikainen ja työtä tehdään arkipäivinä klo 7-17 liukuvalla työajalla. Aloitus mahdollisimman pian. Työsuhteessa käytetään ERTOn työehtosopimusta.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Jos kiinnostuit, käy jättämässä meille hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja liitä hakemukseen myös CV. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haethan paikkaa siis mahdollisimman pian!


Hakuaika päättyy 01.03.2020.

----------

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Lilli Toukola
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
0505608665
lilli.toukola@eezy.fi

www.smilepalvelut.fi
www.eezy.fi
WWW-osoitehttp://www.eezy.fi
YhteystiedotLilli Toukola, puh. 0505608665, e-mail lilli.toukola@eezy.fi
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, liukuva työaika klo 7-17 välillä
Työn kesto6 - 12 kk, Alkuun 6 kk:n sopimus
Haku päättyy02.03.2020 klo 00:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://smile2.likeit.fi/apply/114955824
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10266473
Työnantajan viite114955824

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin