Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rakennusmies

Eezy Henkilöstöpalvelut Oy Turku

Etsimme rakennustyömaille, pienille ja isoille, rakennusmiehiä erilaisiin työtehtäviin. Haemme kohteisiin niin tulen kovia ammattilaisia, kuin nuoria ja nälkäisiä tulevia rakennusalan ammattilaisia, joilla on asennetta oppia.

Odotamme hakijalta:

- rakennusalan koulutusta/työkokemusta
- teknistä osaamista ja kädentaitoja
- asennetta ja energiaa työntekoon
- kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmän jäsenenä
- työturvallisuuskorttia
- oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

Työt ovat kestoltaan viikkoja tai kuukausia ja työaika on ma-pe klo 7-15.30. Kun kohde valmistuu, me Eezyllä tarjoamme jatkoa toisilla työmailla. Osaaville ja motivoituneille työntekijöille tarjoamme oivan polun vakituisiin ja pitkäkestoisiin työsuhteisiin. Kumppanimme ovat tunnettuja ja alan suurimpia rakennusliikkeitä.

Maksamme vähintään TESin mukaisen palkan lisineen, lomakorvaukset sekä mahdolliset matkakorvaukset. Halutessasi tarjoamme sinulle hyvälaatuiset työvaatteet ja suojaimet. Mikäli työssä tarvittavat korttisi umpeutuvat, hoidamme kurssit ja niiden kustannukset. Tarjoamme kattavat työterveyspalvelut Mehiläisessä ja tapaturmavakuutuksista vastaa Lähitapiola.

Mikäli kiinnostuit tarjoamastamme työpaikasta, niin jätä hakemus jo tänään! Olemme yhteydessä hakemuksesi saavuttua. Lisätietoja työtehtävästä antaa Niko Grönlund p. 0400 317 834, niko.gronlund@eezy.fi.

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi
WWW-osoitehttp://www.eezy.fi
YhteystiedotGrönlund, Niko
Työpaikan osoiteMaariankatu 2, 20100 TURKU
PalkkausTES / sop.muk
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaheti / sop.muk.
Työaikakokoaikatyö, 8
Työn kestoyli 12 kuukautta, Yli 12 kuukautta
Haku päättyy15.08.2020 klo 00:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://smile2.likeit.fi/apply/127155799
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396404
Työnantajan viite127155799_2007091018

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin