Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tarjoilija

Eezy Henkilöstöpalvelut Oy Ähtäri

Be like Panda - Tule Ähtäriin!

Ähtärin eläinpuisto on Suomen vanhin luonnonmukainen eläinpuisto ja se avattiin jo vuonna 1973. Siellä asustaa noin 60 eri eläinlajia, joista ehdottomasti tunnetuimpia ovat ihanat jättiläispandat, jotka saapuivat sinne Kiinasta pari vuotta sitten. Pandojen myötä Ähtäristä kuoriutui kehittyvä matkailualue, jonka sydän on legendaarinen hotelli Mesikämmen ympäristöineen.

Hotelli Mesikämmen ja Snowpanda Deli kaipaa nyt tarjoilijoita kesäksi. Töiden aloitus on heti tai sovittavissa heinäkuun alun välille ja pesti kestää elokuun loppupuolelle. Kohtuuhintainen majoitus löytyy tarvittaessa lähialueelta.

Mesikämmenen salissa tarjoilet aamiaista, lounasbuffaa, tilaustarjoiluja sekä a la cartea, joten tylsää hetkeä ei pääse syntymään. Osaat tavallisimmat juomasekoitukset ja pieni viinitietämys on myös hyväksi.

Pandatalon Snowpanda Delissa työskentelet kahvila/bistroympäristössä ja palvelet asiakkaat rennon letkeällä panda-asenteella.

Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta ravintolan salin puolella työskentelystä, laita hakemusta tulemaan. Palkkaus sopimuksen mukaan ja työtunteja tarjolla n. 112,5h/3vko.

Ähtäriin työllistyt Eezyn kautta. Eezy on uunituore Suomen suurin työelämän toimija, jossa yhdistyy 30 vuoden kokemus työstä ja sen tekijöistä. Eezy kehittää työpaikkoja paremmiksi ja tekee työntekijöiden arjesta sujuvaa työelämän eri käänteissä. Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluita tarjoava yritys Eezy auttaa ihmisiä ja organisaatioita menestymään ja toteuttamaan unelmiaan.
WWW-osoitehttp://www.eezy.fi
YhteystiedotRuuska, Merja
Työpaikan osoiteKarhunkierros 149, 63700 ÄHTÄRI
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaHeti tai sopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kesto1 - 3 kk, 3-6 kk
Haku päättyy13.07.2020 klo 00:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://smile2.likeit.fi/apply/116466749
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10388526
Työnantajan viite116466749

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin