Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokki

Eezy Oyj Kotka

Etsimme idylliseen Ravintola Meriniemeen kokkeja.

Voit olla jo kokenut tai urasi alkuvaiheessa oleva innokas ammattilainen, asenne ratkaisee. Työsi on vaihtelevaa, teet sekä lounastarjoilua että a la cartea. Sinulla on kuitenkin oltava kokin koulutus pohjalla.

Työskentelet ravintolalle ensin Eezyn kautta vuokratyöntekijänä ja myöhemmin on mahdollista siirtyä asiakkaan omille palkkalistoille.

Tässä sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä osaksi ravintolan avausta ja luoda uusien ihmisten kanssa loistava työporukan ympärillesi.

Palkkaus Maran TES tai sopimuksen mukaan.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja haastattelemme jo hakuaikana.

Ravintola Meriniemi
Meriniemen huvila rakennettiin vuonna 1898. Talo valmistui Gutzeitin Kotkansaaren tehtaanjohtajan Alexander Gullichsenin työsuhdeasunnoksi. Perheineen hän asutti Meriniemeä vuoteen 1917 saakka. Tämän jälkeen rakennuksessa ovat asuneet tehtaanjohtajat perheineen vuoteen 1962 saakka, jolloin Enso Gutzeit luopui omistuksesta. Rakennukset siirtyivät Kotkan Pursiseuran omistukseen 30 vuoden vuokrasopimuksella. Tällöin sovittiin, että Meriniemessä tulee järjestää ravintolatoimintaa vähintään kesäaikaan kaikille kaupunkilaisille ja heidän vierailleen. KPS:n omistukseen siirtymisen myötä merkittävä jakso Meriniemen historiassa päättyi ja uusi alkoi. Rakennus toimii Kotkan Pursiseuran tukikohtana ja nyt ravintolaperinnettä pitävät yllä Stella Evento Oy:n väki.

https://www.ravintolameriniemi.fi/

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.
Johanna Piirto
Myyntipäällikkö
Eezy VMP
044 2400 986
johanna.piirto@eezy.fi

www.eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi
WWW-osoitehttp://eezy.fi
Yhteystiedotjohanna.piirto@eezy.fi
Työpaikan osoite48100 KOTKA
PalkkausTES
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopivan henkilön löydyttyä
Työaika2-vuorotyö, sopimuksen mukaan
Työn kesto3 - 6 kk, sesongin ajan, tarvittaessa pidempään
Haku päättyy30.06.2021 klo 20:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://eezy.fi/tyopaikat/192520842
Ilmoitus jätetty04.05.2021
Ilmoitusnumero10737517
Työnantajan viite192520842_2105040957

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin