Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rakennussiivooja

Eezy Oyj Lahti

Haemme Lahdessa toimivalle siivousyhtiölle keikka-apulaisia viikottaiseen työhön. Työvuoroja tulee aina asiakkaan tarpeiden mukaan ja ne sijaitsevat pääsääntöisesti Lahdessa eri työmailla.

TOIMENKUVA
Työtehtävät vaihtelevat fyysisestä rakennussiivouksesta aina ylläpitosiivoukseen. Tehtäviä on laidasta laitaan, näin ollen odotamme sinulta avointa mieltä ja tarmokasta työotetta. Töihin opetetaan, eli voit olla alan aloittaja tai jo kokenut konkari, tärkeintä on että olet halukas oppimaan. Osaamisellasi teet vaikutuksen asiakkaaseen ja näin ollen myös parannat mahdollisuuksia saada täältä esimerkiksi vaikituisen työpaikan. Kauttamme on mahdollista työllistyä asiakkaan kirjoille tutuksi tulemisen jälkeen.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä tai siivousalalta katsotaan eduksi. Tehtävien vaatimustaso on normaalia siivoustehtäviä korkeampi, eli tehtävässä on myös kilpailukykyinen palkkaus. Töitä on tarjolla jo hakuaikana.

ODOTAMME SINULTA
- Työturvakorttia
- Hyvää fyysistä kuntoa
- Sujuvaa suomen kielen taitoa

KOULUTUS JA TYÖKOKEMUS
- Ei koulutusvaatimusta
- Meiltä saat myös työvarusteet

MUUT TIEDOT
Täytä hakemus www.eezy.fitai soita (03) 873 200 jos sinulla jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi. Liitä CV hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme - me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezyvmp_lahti FB: Eezy VMP Lahti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
WWW-osoitehttp://eezy.fi
YhteystiedotEezy VMP Lahti
lahti.vmp@eezy.fi
puh. 03 873 200
Työpaikan osoiteLahti, 15100 LAHTI
PalkkausTES
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaKeikkatyö
Työaikamuu osa-aikatyö, 7-15.30
Työn kestoalle 11 pv, Tilauksien mukaan
Haku päättyy01.05.2021 klo 00:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://eezy.fi/tyopaikat/193426779
Ilmoitus jätetty07.04.2021
Ilmoitusnumero10692081
Työnantajan viite193426779

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin