Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

C++-kehittäjä

Eezy Personnel Oy Tampere

Sytytkö lentokoneista ja ilmailusta? Taipuuko C++ käsissäsi?

Patria Systems etsii Tampereelle

C++-KEHITTÄJÄÄ

ilmailuun liittyviin asiakasprojekteihin kehittämään asiakkaiden tarpeisiin toteutettavia järjestelmiä. Työ
on täysin uusien sovellusten kehittämistä niin Linux- kuin Windows-käyttöjärjestelmille. Työnkuva ja rooli projekteissa määritellään osaamisesi sekä kokemuksesi pohjalta, mutta pääset käsiksi sovelluskehityksen kaikkiin vaiheisiin määrittelystä testaukseen. Tehtävässä on mahdollista päästä vaikuttamaan myös järjestelmien arkkitehtuuriin. Projektit ovat pitkiä ja niitä tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Edellytyksemme on, että sinulla on tuoretta kokemusta C++-kehityksestä muutaman vuoden ajalta niin Linux-kuin Windows-sovelluksien parista. Eduksi katsotaan osaaminen tietoverkoista (sovellusrajapinnat ja verkon suunnittelu), tietokannoista (esim. MariaDB) sekä sulautetuista järjestelmistä.

Annamme sinulle vastuutta ja vapautta tehdä työsi itsenäisesti, mutta toivomme myös, että tarvittaessa kysyt epäröimättä neuvoa. Voit tutustua tarkemmin patrialaisiin täällä.


Miksi Patria?
1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.


Jos tehtävä kuulostaa kiinnostavalta, kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi osoitteessa https://www.patriagroup.com/fi/toissa-patriassa/avoimet-tyopaikat viimeistään 5.8.2020. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Valittava henkilö solmii työsopimuksen suoraan Patrian kanssa, mutta hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Eezy Personnelin kanssa.

Tarkentaviin kysymyksiin vastaa Eezy Personnelin Ulla Kauppi, ulla.kauppi@eezy.fi .Puhelintiedustelut 13.7. ja 2.-5.8 p. 050 466 1062.

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.


Hae tehtävää

Patria

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.
YhteystiedotTarkentaviin kysymyksiin vastaa Eezy Personnelin Ulla Kauppi, ulla.kauppi@eezy.fi .Puhelintiedustelut 13.7. ja 2.-5.8 p. 050 466 1062.
Työpaikan osoiteHatanpään valtatie 30, 33100 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy05.08.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/C++-kehitt%C3%A4j%C3%A4/m7RLOD
Ilmoitus jätetty06.07.2020
Ilmoitusnumero10392689
Työnantajan viiteQnaL

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin