Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Suunnitteluvastaava, Kymenlaakson Sähköverkolle K

Eezy Personnel Oy Kouvola

Haemme nyt Kymenlaakson Sähköverkolle suunnitteluvastaavaa verkko-omaisuuden hallinta -yksikköön

Suunnitteluvastaavana kuulut neljän hengen tiiviiseen ja yhteistyökykyiseen yksikköön, jonka vastuulla on verkko-omaisuuden hallinta. Tehtävänkuvasi koostuu mm. seuraavista osa-alueista:

sähköteknisen suunnittelun tilaaminen ja valvonta sekä prosessin kehittäminen

osallistuminen kuntien, kaupunkien ja muiden sidosryhmien infrasuunnitteluun

lausuntojen antaminen verkoston sijaintiin vaikuttavissa hankkeissa, esim. kaavoituksessa

maastosuunnittelun ja dokumentoinnin ohjaaminen

Jos et ole vielä kartuttanut aiempaa kokemusta em. toimista, niin ei kannata pelästyä. Tätä mielenkiintoista tehtävänkuvaa voidaan tarkentaa osaamisen ja mielenkiinnon mukaan, joten työnkuvaasi voit myös itse vaikuttaa.

Jos sinulla on jo kokemusta jakeluverkkotoiminnasta tai aiempaa kokemusta jakeluverkon suunnittelutehtävistä, niin se on ehdottomasti eduksi, mutta tehtävä sopii myös uran alussa olevalle alan osaajalle. Tehtävässä menestymistä edesauttaa soveltuva tekninen koulutus ja aiempi kokemus projektitehtävistä. Ennen muuta etsimme joukkoomme avointa ja yhteistyökykyistä kollegaa, joka kykenee priorisoimaan työtehtäviä ja joustamaan tarpeen mukaan.

Tarjoamme vastuullisen tehtävän viihtyisässä työympäristössä, hyvät työsuhde-edut, nykyaikaiset työvälineet ja mahdollisuuden olla toteuttamassa tulevaisuuden sähköverkkoa. Toimipisteesi sijaitsee Elimäellä Kouvolassa.

Tule rakentamaan vastuullista tulevaisuutta ja aloittamaan urasi suunnitteluvastaavana kehittyvässä sähköyhtiössä. Kysy rohkeasti lisätietoja, Liena Silen Eezy Personnel, Executive Search Consultant puh. 040 4826770 liena.silen@eezy.fi

Jos sinussa arki virtaa, hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV 16.8. mennessä www.personnel.fi -sivujen kautta.

Kymenlaakson Sähköverkko OY

Kymenlaakson Sähkö -konsernin muodostavat energialiiketoimintaa harjoittava Kymenlaakson Sähkö Oy ja sen kokonaan omistama tytäryhtiö, verkkoliiketoimintaa harjoittava Kymenlaakson Sähköverkko Oy. Kymenlaakson Sähköverkko toimittaa sähköä koteihin ja yrityksiin yli 100 000 asiakkaalle neljän maakunnan alueella Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa, Päijät-Hämeessä sekä Uudellamaalla. Tavoitteenamme on turvata häiriötön sähkönjakelu vuoden jokaisena päivänä. Sähköverkkoa kehitetään jatkuvasti entistä paremmaksi ja investoimme vuosittain noin 15 miljoonaa euroa sähköverkon kehittämiseen ja uudistamiseen. Konsernissa työskentelee noin 60 asiantuntijaa. Toimipisteemme sijaitsevat Kouvolan Elimäellä ja Kotkassa.
YhteystiedotLiena Silen
Executive Search Consultant
liena.silen@eezy.fi
Työpaikan osoite47201 ELIMÄKI
PalkkausNeuvoteltavissa
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaNeuvoteltavissa
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy16.08.2020 klo 23:59
Jätä hakemusliena.silen@eezy.fi
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/Suunnitteluvastaava%2C-Kymenlaakson-S%C3%A4hk%C3%B6verkolle-Kouvolaan/DPrb48
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395710
Työnantajan viiteEjNq

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin