Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Projektipäällikkö, tietotekniikka

Efficient Network Partner Oy Kuopio

Toimintamme laajentuessa ja henkilöstömäärän kasvaessa etsimme nyt

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ SAVON LIIKETOIMINTA-ALUEELLE

Projektipäällikön työssä vastaat sähkönjakeluverkon rakennusprojektien ja hankkeiden vetämisestä. Työtehtävä sisältää organisointia, töiden suunnittelua ja aikataulutusta sekä viestintää eri sidosryhmien välillä. Projektipäällikkönä olet vastuussa projektin kokonaisaikataulusta, kustannustehokkuudesta ja laadun toteutumisesta. Ohjaat ja valvot työssäsi asennustöiden ja maarakennuksen toteutumista projektisuunnitelman ja annetun aikataulun mukaisesti sekä toimit tiiminvetäjänä ja esimiesvastuullisena henkilönä projektissasi työskenteleville henkilöille. Toimit tehtävässäsi myös suorana yhteyshenkilönä asiakkaillemme ja urakointia tekeville kumppaniyrityksillemme. Toimipaikkasi sijaitsee Kuopiossa, mutta työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Edellytämme sinulta vankkaa työkokemusta sähkönjakeluverkon rakentamisen projektitoiminnasta sekä myös projektien taloudesta ja tarjouslaskennasta. Sinua ohjaa ja motivoi taloudellinen ja laadullinen tuloshakuisuus. Olet oma-aloitteinen vastuunkantaja ja hyvä organisoimaan sekä aikatauluttamaan niin omia kuin tiimisi töitä. Olet henkilö, joka saa asiat etenemään ja olet halukas kehittymään ja etenemään urallasi. Tehtävä vaatii aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä ja projektijohtamisen prosesseista sekä hyviä viestintä- ja neuvottelutaitoja.

Tarjoamme sinulle nuorekkaan ja tehokkaan työyhteisön, hyvät etenemis- ja kehittämismahdollisuudet sekä kilpailukykyisen palkan, monipuolisen palkitsemisjärjestelmän ja työsuhde-etuudet sekä mahdollisuuden yhtiön osakkuuteen.

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen meille viimeistään 15.6.2020 osoitteeseen: eeva.rotkonen(a)enp.fi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä/ sopimuksen mukaan.

Tehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaa Savon yksikön päällikkö Tuomas Kamunen p. 050 505 4254 sekä yhtiön liiketoimintajohtaja Juha Pyyhtiä p. 040 681 3003.

--

Efficient Network Partner Oy:n liiketoiminnan ydin on sähkö- ja tietoliikenneverkkojen suunnittelu, projektinjohto, rakentaminen sekä ylläpito. Toimimme maanlaajuisesti sähköverkkoyhtiöiden ja teleoperaatto- reiden rinnalla. Tekemisemme rakentuu avoimeen ja rehelliseen kumppanuustoimintaan. Henkilöstömme ja kumppaneidemme kanssa haluamme erottua laadulla, aikataulussa pysymisellä sekä avoimuudella, joka hyödyttää projektin kaikkia osapuolia ja kehittää yhteistyötä, sekä koko alan toimintaa. Luotettavana ja ketteränä kumppanina haluamme tehdä työt niin, että asiakkaan elämä helpottuu.
WWW-osoitehttp://www.enp.fi
YhteystiedotTehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaa Savon yksikön päällikkö Tuomas Kamunen p. 050 505 4254 sekä yhtiön liiketoimintajohtaja Juha Pyyhtiä p. 040 681 3003.
Työpaikan osoiteMestarinkatu 19, 70700 KUOPIO
Palkkauspalkkatoive
Työ alkaaheti/sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.06.2020 klo 23:59
Jätä hakemusMikäli olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen meille viimeistään 15.6.2020 osoitteeseen: eeva.rotkonen@enp.fi
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354613

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin