Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Toimitusjohtaja

EKA Keski Oy Lahti

Etsimme rekrytointiyhteistyössä LGT Logistics Oy:lle toimitusjohtajaa nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä eläkkeelle. Tavoitteena on, että valittu henkilö aloittaa tehtävässään toukokuussa 2021.

Toimitusjohtajana johdat liiketoimintaa hallituksen asettamien strategisten päämäärien ja tavoitteiden mukaisesti. Vastaat yhtiön liiketoiminnan kehittämisestä sekä yhtiön kannattavuudesta, toiminnan laadusta ja yhteistyökumppanisuhteista.

Tehtäviisi kuuluvat mm

- yrityksen strategian toteuttaminen
- yhtiön liiketoiminnan ja palveluiden kehittäminen
- henkilöstöjohtaminen
- taloudenhallinta
- myynti ja markkinointi

Toivomme sinulta useamman vuoden kokemusta operatiivisen toiminnan johtamisesta, henkilöstöjohtamisesta ja logistiikka-alan vahvaa kokemusta. Sinulla on kokemusta kaikilta logistiikan osa-alueilta painottuen kansainväliseen kuljetukseen, jakeluun, varastointiin ja asiakaspalveluun. Omaat hyvän ymmärryksen talousasioista ja sinulla on hyvät IT-taidot. Sinulla on innostusta myös kehittää IT-prosesseja sekä ymmärrät digitalisaation tuomat mahdollisuudet liiketoiminnalle.

Olet hands on -tyyppinen johtaja ja sinulla on vahva halu kehittää yritystä strategian mukaisesti sekä tukea henkilökunnan onnistumista työssään. Omaat hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot ja työskentelyotteeltasi olet suunnitelmallinen sekä tavoitteellinen.

Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi; ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän sekä tehtäväsi tueksi sitoutuneen työyhteisön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653 / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi.


Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 3.2.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat.
YhteystiedotHannele Hiltunen, puh. 050 4356 653 / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi.
Työpaikan osoiteIso-Paavolankatu 2, 15520 LAHTI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaa01.05.2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy03.02.2021 klo 22:00
Jätä hakemus3.2.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat.
Ilmoitus jätetty13.01.2021
Ilmoitusnumero10578210

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin