Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Yrittäjä

Eläinsoppi Oy Hämeenlinna

Hanki uusi elämä, aloita uusi ura lemmikkieläinliikkeen kauppiaana!
Etsimme

FRANCHISING-YRITTÄJÄÄ

Hämeenlinnan seudulle.
Nyt on elämäsi tilaisuus aloittaa uusi elämä, startata unelmiesi työssä ja toimia kauppiaana omassa myymälässäsi, lemmikkieläinten ja mukavien asiakkaiden parissa.

Lemmikkieläinala
Lemmikkieläinten määrä on Suomessa jatkuvassa kasvussa. Faunatar-ketju palvelee kaikkia lemmikin omistajia, sekä lemmikin hankintaa suunnittelevia ihmisiä valtakunnallisesti ympäri maata.

Faunatar-ketju
Faunatar on hyvin tunnettu, alansa johtava ketju Suomessa. Toiminnan keskeinen menestystekijä on hyvä, jatkuvasti kehittyvä ammattitaito sekä ketjuuntumisen tuomat edut. Ketju on aloittanut toimintansa vuonna 1980. Franchisingtoiminta aloitettiin vuonna 1993.

Tuotteet
Liikkeiden valikoimiin kuuluvat koirien ja kissojen ruokien ja tarvikkeiden lisäksi myös akvaariot kaloineen ja kasveineen, sekä pieneläimet kuten linnut, jyrsijät ja terraarioeläimet. Kaikille eläinryhmille tarjotaan monipuolinen ja tarkoin valittu valikoima tuotteita.

Koulutus
Ketju tarjoaa uudelle kauppiaalle peruskoulutuksen sekä kouluttaa, neuvoo ja opastaa henkilöstöä jatkuvasti.

Franchising
Toimintamallina franchising soveltuu alalle erinomaisesti. Kauppias saa käyttöönsä jo testatun konseptin, toimintaohjeet, tunnetun liikenimen ja ketjun jatkuvan tuen. Kauppias voi keskittyä täysipainoisesti perusliiketoimintaan kun ketju huolehtii monista oheistoiminnoista. Vaikka kauppias on pienyrittäjä, saa hän silti suuremman toiminnan edut.

Odotamme sinulta
Olet kaupallisesti ajatteleva, silti äärettömän eläinrakas. Olet jo saanut kokemusta kaupan alalla toimimisesta, joten asiakaspalvelu ja erilaiset myymälän ylläpitoon liittyvät työtehtävät sujuvat sinulta luontaisesti. Loistavat tiimityöskentelytaitosi eivät sulje pois itsenäistä ajatteluasi ja valmiuttasi kehittää omaa myymälääsi. Osaat johtaa omaa henkilöstöäsi, ja olet aina valmis oppimaan uutta. Eläinten oikea kohtelu on sinulle itsestään selvä asia.

Mikäli tunnet kiinnostusta alaa kohtaan ja olet valmis ryhtymään oman lemmikkieläinliikkeen kauppiaaksi, ota yhteyttä niin voimme yhdessä aloittaa liikkeesi suunnittelun!

Katso video: https://youtu.be/wmuBDrnpRXU
Lue myös: http://www.faunatar.fi/kauppiaaksi

Kysy lisää sähköpostitse toimistostamme: johanna.valo@faunatar.fi
WWW-osoitehttp://www.faunatar.fi/kauppiaaksi
YhteystiedotVALO JOHANNA, Puh: 0400-512762, johanna.valo@faunatar.fi
Työpaikan osoite13130 HÄMEENLINNA
Palkkausyrittäjän
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy01.06.2019
Jätä hakemusKysy lisää sähköpostitse toimistostamme: johanna.valo@faunatar.fi
Ilmoitus jätetty14.04.2019
Ilmoitusnumero9928785

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin