Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja (Leppävaara)

Elämäsi Adato Oy Espoo

Elämäsi Adato Oy on vuonna 2012 perustettu suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut henkilökohtaisen avun järjestämiseen. Etsimme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti uusia työntekijöitä, jotka haluavat olla mukana luomassa parempaa ja turvallisempaa arkea asiakkaillemme. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta. Työsuhde-etuna tarjoamme avustajillemme mm. vapaa-ajan vakuutuksen.

Henkilökohtaisena avustajana työskentely on monipuolista ja antoisaa. Arvostamme joustavuutta sekä positiivista työotetta. Työ sopii Sinulle, joka koet toisen ihmisen auttamisen itsellesi luontevaksi. Järjestämme työhön perehdytyksen, joten työ sopii myös Sinulle, jolla ei ole työkokemusta alalta. Olemme tukenasi kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Etsimme 1-2 henkilökohtaista avustajaa nuorelle naisasiakkaallemme. Oletko reipas ja rohkea, ystävällinen ja asioista innostuva, etkä pelkää toisen ihmisen avustamista? Pidätkö nuorten kanssa työskentelystä, olet vastuuntuntoinen, suomen kielen taitoinen ja työskentelet koko persoonallasi ja haluat tehdä työsi hyvin? Saatat silloin olla asiakkaamme toiveiden mukainen hakija, joten otathan meihin yhteyttä!

Asiakas käy koulua Espoon Leppävaarassa, mutta asuu Lauttasaaressa Helsingissä. Hän tarvitsee avustajaa koulunkäynnin tukemiseksi. Avustajan työtehtäviin kuuluu mm. asiakkaan avustaminen opinnoissa sekä arjen päivittäisissä toiminnoissa, kuten pukeutumisessa ja wc-käynneillä ja siirtymissä. Asiakas käy myös uimahallissa ja tarvitsee avustusta siellä.

Asiakkaalla käytössä pyörätuoli.

Työvuoroja on yleensä arkipäivisin n. klo 9-16. Työvuorot alkavat yleensä asiakkaan koululla Leppävaarassa, mutta voivat välillä alkaa myös asiakkaan kotona Lauttasaaressa.

Etsimme naisavustajaa, sillä asiakas tarvitsee avustusta uimahallissa.

Toivomme, että olet:
- Oma-aloitteinen
- Luotettava
- Empaattinen

Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
WWW-osoitehttp://elämäsi.com
YhteystiedotMarika Mehtonen, marika.mehtonen@elamasi.com
Työpaikan osoite02770, Espoo, 02770 ESPOO
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy12.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://tyopaikat.xn--elmsi-hrab.com/jobs/904306-henkilokohtainen-avustaja-leppavaara
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391135
Työnantajan viite165739

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin