Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja (Oulu/Iinatti)

Elämäsi Adato Oy Oulu

Elämäsi Adato Oy on vuonna 2012 perustettu suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut henkilökohtaisen avun järjestämiseen. Etsimme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti uusia työntekijöitä, jotka haluavat olla mukana luomassa parempaa ja turvallisempaa arkea asiakkaillemme. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta. Työsuhde-etuna tarjoamme avustajillemme mm. vapaa-ajan vakuutuksen.

Henkilökohtaisena avustajana työskentely on monipuolista ja antoisaa. Arvostamme joustavuutta sekä positiivista työotetta. Työ sopii Sinulle, joka koet toisen ihmisen auttamisen itsellesi luontevaksi. Järjestämme työhön perehdytyksen, joten työ sopii myös Sinulle, jolla ei ole työkokemusta alalta. Olemme tukenasi kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Etsimme 1-2 henkilökohtaista avustajaa Oulun Iinattiin naisasiakkaamme avustajatiimiin.

Asiakkaalla on 253h/kk, jotka jaetaan avustustiimin kanssa.

Työaika ma - su. Aamutoimiin klo 8:00-10:00 2 h, iltapäivä Klo 13:00-17:00 4 h, iltatoimet klo 20:00-22:00 2 h. Tunnit ovat alustavia, ne sovitaan erikseen asiakkaan tarpeen mukaan.

Avun tarve; aamu- ja iltatoimet, pyykkihuolto, imurointi kerran viikossa, suihkuapu, wc- käynneissä avustaminen, kaupassa käynti, virastoissa asioiminen, lääkärissä ja fysioterapioissa ( allasterapiassa avustaminen, siirrossa).

Asiakkaalla oma auto, ajaa itse mutta tarvitsee avustamista autoon ja ulos autosta. Asiakas liikkuu hyvin omalla pyörätuolilla, ei tarvitse työntää.

Toivomme, että olet:
- Ruuanlaittotaitoinen
- Huumorintajuinen
- Oma-aloitteinen
- Luotettava
- Empaattinen

Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
WWW-osoitehttp://elämäsi.com
YhteystiedotMarika Mehtonen, marika.mehtonen@elamasi.com
Työpaikan osoite90100, Oulu, 90100 OULU
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy29.09.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://tyopaikat.xn--elmsi-hrab.com/jobs/946512-henkilokohtainen-avustaja-oulu-iinatti
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10461096
Työnantajan viite177360

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin