Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

Elämäsi Adato Oy Oulu

Elämäsi Adato Oy on vuonna 2012 perustettu suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut henkilökohtaisen avun järjestämiseen. Etsimme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti uusia työntekijöitä, jotka haluavat olla mukana luomassa parempaa ja turvallisempaa arkea asiakkaillemme.

Etsimme henkilökohtaisia avustajia eripituisiin sijaisuuksiin Ouluun! Avustajan tehtäviin kuuluu vammaisen tai pitkäaikaissairaan asiakkaan avustamista päivittäisissä toimissa asiakkaan kotona ja/tai kodin ulkopuolella. Työn sisältö ja työaika määräytyy asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Työhön voi kuulua esimerkiksi ruoanlaittoa, vaatehuoltoa, siivousta sekä avustamista asiointikäynneillä sekä harrastuksissa ja työhön tai opiskeluun osallistumisessa.

Asiakaskäyntien kesto vaihtelee. Asiakkaamme asuvat eri puolilla Oulua.

Työ sopii sinulle, jos olet luotettava ja tunnollinen sekä omaat reippaan asenteen ja taidot arjen askareisiin. Koet myös toisen ihmisen auttamisen itsellesi luontevaksi. Sosiaali- ja terveysalan koulutuksesta on hyötyä, mutta se ei ole edellytys tehtävän hoitamiseen.

Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut ennen hakuajan päättymistä ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
WWW-osoitehttp://elämäsi.com
YhteystiedotMarika Mehtonen marika.mehtonen@elamasi.com, 041-74 85 967
Työpaikan osoite90100 OULU
PalkkausYksityisen sosiaalialan TES
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaMahdollisimman pian
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.07.2020
Jätä hakemusOtsikolla "Keikka Oulu"
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.elamasi.com/fi
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390226

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin