Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja (Pakila)

Elämäsi Adato Oy Helsinki

Elämäsi Adato Oy on vuonna 2012 perustettu suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut henkilökohtaisen avun järjestämiseen. Etsimme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti uusia työntekijöitä, jotka haluavat olla mukana luomassa parempaa ja turvallisempaa arkea asiakkaillemme. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta. Työsuhde-etuna tarjoamme avustajillemme mm. vapaa-ajan vakuutuksen.

Henkilökohtaisena avustajana työskentely on monipuolista ja antoisaa. Arvostamme joustavuutta sekä positiivista työotetta. Työ sopii Sinulle, joka koet toisen ihmisen auttamisen itsellesi luontevaksi. Järjestämme työhön perehdytyksen, joten työ sopii myös Sinulle, jolla ei ole työkokemusta alalta. Olemme tukenasi kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Haemme henkilökohtaista avustajaa Pakilassa asuvalle asiakkaallemme. Asiakas on ammattiopistossa opiskeleva poika. Liikkumisen apuvälineenä hän käyttää pyörätuolia. Asiakas tarvitsee avustusta sekä koulussa, että vapaa-ajalla. Avustajan työtehtäviin kuuluu sekä arjen päivittäisissä toimissa, kuten pukeutumisessa ja wc-käynneillä, että opinnoissa avustaminen. Lisäksi asiakas tarvitsee avustusta allasterapiassa, joka on yleensä kerran viikossa. Perheellä on lemmikkinä koira.

Työvuoroja on yleensä arkisin, maanantaista perjantaihin (noin 7-8 tuntia päivässä) ja työaika sijoittuu yleensä klo 8-16 välille. Työ alkaa elokuussa.

Toivomme, että olet:
- Oma-aloitteinen
- Luotettava
- Empaattinen

Aloitamme haastattelut ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
WWW-osoitehttp://elämäsi.com
YhteystiedotMarika Mehtonen, marika.mehtonen@elamasi.com
Työpaikan osoiteSkeppsredaregatan 3, 00140, Helsingfors, 00140 HELSINKI
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy16.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://tyopaikat.xn--elmsi-hrab.com/jobs/907311-henkilokohtainen-avustaja-pakila
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391476
Työnantajan viite166657

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin