Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja (Vallila)

Elämäsi Adato Oy Helsinki

Elämäsi Adato Oy on vuonna 2012 perustettu suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut henkilökohtaisen avun järjestämiseen. Etsimme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti uusia työntekijöitä, jotka haluavat olla mukana luomassa parempaa ja turvallisempaa arkea asiakkaillemme.

Henkilökohtaisena avustajana työskentely on monipuolista ja antoisaa. Arvostamme joustavuutta sekä positiivista työotetta. Työ sopii Sinulle, joka koet toisen ihmisen auttamisen itsellesi luontevaksi. Järjestämme työhön perehdytyksen, joten työ sopii myös Sinulle, jolla ei ole työkokemusta alalta. Olemme tukenasi kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Etsimme nyt henkilökohtaista avustajaa asiakkaallemme Helsingin Vallilaan osa-aikaiseen työsuhteeseen. Asiakas on nainen, jonka käsivoimat ja muisti ovat heikentyneet. Hän tarvitsee avustusta mm. kotitöissä, tietokoneen käytössä sekä asiointi- ja harrastuskäynneillä. Asiakas liikkuu ilman apuvälineitä. Asiakkaalla on astma, joten avustajan on oltava tupakoimaton.

Työaika on 40 tuntia/kuukausi. Työvuoroista sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa, mutta käynnit ovat useimmiten kestoltaan 3-4 tuntia, työvuoroja on arkisin päivällä.
WWW-osoitehttp://elämäsi.com
YhteystiedotMarika Mehtonen, marika.mehtonen@elamasi.com
Työpaikan osoiteSkeppsredaregatan 3, 00140, Helsingfors, 00140 HELSINKI
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy16.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://tyopaikat.xn--elmsi-hrab.com/jobs/907302-henkilokohtainen-avustaja-vallila
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391457
Työnantajan viite166651

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin