Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ohjelmisto- ja Automaatiosuunnittelijoita

Elomatic Oy Turku

Elomatic kuuluu Euroopan johtaviin suunnittelutoimistoihin ja on merkittävä ohjelmistotalo maailmanlaajuisesti. Jo lähes 1000 suunnittelutyön ammattilaistamme toimivat kone-, pro-sessi-, energia- ja laivanrakennusteollisuudessa. Ohjelmistokehityksessä keskitymme kolmiulotteiseen tehdas- ja laivasuunnitteluun Cadmatic -tuotemerkillä. Elomatic on kansain-välisesti toimiva, suomalaisessa omistuksessa oleva yritys, jolla on asiakkaita yli 70 maassa.

Toimeksiantojen edelleen lisääntyessä haemme Automation & Electrification -yksikköön Turun, Tam-pereen, Jyväskylän, Oulun ja Espoon toimistoillemme

Ohjelmisto- ja Automaatiosuunnittelijoita (HW & SW)

- Projekti-insinööri (Project Engineer)
- Pääsuunnittelija (Chief Design Engineer)
- Vanhempi suunnittelija (Senior Design Engineer)
- Suunnittelija (Design Engineer)

kotimaisten sekä ulkomaisten teollisuuskohteiden automaatio- ja ohjelmistosuunnitteluun.
Toimimme sähkö-, automaatio- ja instrumentointisuunnittelun osalta useilla toimialoilla ja toimistomme kotimaassa sijaitsevat viidellä paikkakunnalla: Espoossa, Turussa, Tampereella sekä Jyväskylässä ja Oulussa.

Työtehtävät sisältävät luonnos-, konsepti- ja toteutussuunnittelua, projektinhoitoa sekä työmaa-, val-vonta- ja käyttöönottotehtäviä kohteissa. Elomatic on myös merkittävä tehdastason automaatiojärjestelmien kokonaistoimittaja. Toimimme laajasti kone- ja tehdastason automaation sekä tuotannonohjausjärjestelmien (MES) suunnittelu-, konfigurointi- ja konsultointitehtävissä. IIoT on meille osa normaa-lia suunnittelutoimintaa.

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa alan teknistä koulutusta (DI / YAMK, Ins. AMK), erityisesti ohjelmisto-tekniikan, automaatiotekniikan tai tietoliikenne- ja tietotekniikan alueelta sekä yleisesti prosessisauto-maation tuntemusta ja useamman vuoden työkokemusta. Tehtävien menestyksellinen hoito edellyttää automaatiojärjestelmien sovelluskehitys- ja suunnitteluohjelmistojen tuntemusta, joustavuutta, matkus-tusvalmiutta ja suomen sekä englannin kielen taitoa.

Esimerkiksi Siemensin, Omronin, ABB:n, Rockwellin, Honeywellin ja Valmetin automaatiotuotteiden tuntemus (HW) ja ohjelmistotekniikoiden (SW) osaaminen katsotaan eduksi.
Sähkö- ja Instrumentointisuunnittelu tehdään pääosin tietokantapohjaisia Eplan, Cads, MagiCad ja E3 -ohjelmistoja apuna käyttäen. Arvostamme myös kokemusta sähköverkkolaskennasta mm. Neplan -ohjelmistoilla.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän monipuolisten ja haastavien projektien parissa. Elomatic tarjoaa myös kasvupolkuja osaaville ammattilaisille.

Tartu tilaisuuteen kasvavassa, vakavaraisessa ja suomalaisessa perheyhtiössä! Tarjoamme monipuolista työtä kehittyvässä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Elomaticissa saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja kehittyä eteenpäin urallasi.

Lähetä hakemuksesi 18.8.2019 mennessä CV:n kanssa rekrytointisivujemme kautta osoitteessa: www.elomatic.com/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävistä antavat ryhmäpäälliköt Arto Ahlberg p. +358 40 073 4805 ar-to.ahlberg@elomatic.com (ohjelmistosuunnittelu) tai Markus Havupalo, p.+358 50 541 1710 mar-kus.havupalo@elomatic.com (automaatiosuunnittelu) sekä kaikkien tehtävien osalta yksikönjohtaja Jari Åberg, p. +358 50 401 5559 jari.aberg@elomatic.com
WWW-osoitehttp://www.elomatic.com
YhteystiedotLisätietoja tehtävistä antavat ryhmäpäälliköt Arto Ahlberg p. +358 40 073 4805 ar-to.ahlberg@elomatic.com (ohjelmistosuunnittelu) tai Markus Havupalo, p.+358 50 541 1710 mar-kus.havupalo@elomatic.com (automaatiosuunnittelu) sekä kaikkien tehtävien osalta yksikönjohtaja Jari Åberg, p. +358 50 401 5559 jari.aberg@elomatic.com
Työpaikan osoiteItäinen Rantakatu 72, 20810 TURKU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy18.08.2019
Jätä hakemusTäytä hakemus osoitteessa www.elomatic.com/tyopaikat
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.elomatic.com/tyopaikat
Ilmoitus jätetty25.06.2019
Ilmoitusnumero10010863

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin