Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sähkö- ja instrumentointisuunnittelijoita

Elomatic Oy Turku

Elomatic kuuluu Euroopan johtaviin suunnittelutoimistoihin ja on merkittävä ohjelmistotalo maailmanlaajuisesti. Jo lähes 1000 suunnittelutyön ammattilaistamme toimivat kone-, prosessi-, energia- ja laivanrakennusteollisuudessa. Ohjelmistokehityksessä keskitymme kolmiulotteiseen tehdas- ja laivasuunnitteluun Cadmatic -tuotemerkillä. Elomatic on kansainvälisesti toimiva, suomalaisessa omistuksessa oleva yritys, jolla on asiakkaita yli 70 maassa.

Toimeksiantojen edelleen lisääntyessä haemme Automation & Electrification -yksikköön Turun, Tampereen, Jyväskylän, Espoon ja Oulun toimistoillemme

Sähkö- ja Instrumentointisuunnittelijoita

- Projekti-insinööri (Project Engineer)
- Pääsuunnittelija (Chief Design Engineer)
- Vanhempi suunnittelija (Senior Design Engineer)
- Suunnittelija (Design Engineer)

kotimaisten sekä ulkomaisten teollisuuskohteiden sähkö- ja instrumentointisuunnitteluun. Toimimme sähkö-, automaatio- ja instrumentointisuunnittelun osalta useilla toimialoilla ja toimistomme kotimaassa sijaitsevat viidellä paikkakunnalla; Espoossa, Turussa, Tampereella sekä Jyväskylässä ja Oulussa.

Työtehtävät sisältävät luonnos-, konsepti- ja toteutussuunnittelua, projektinhoitoa sekä työmaa-, valvonta- ja käyttöönottotehtäviä kohteissa. Elomatic on myös merkittävä tehdastason automaatiojärjes-telmien kokonaistoimittaja.

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa alan teknistä koulutusta (DI / YAMK, Ins. AMK), esimerkiksi sähkövoimatekniikan-, tietotekniikan tai säätö- ja mittaustekniikan alueilta sekä yleisesti prosessisähköistyk-sen tuntemusta. Tehtävien hoito vaatii lisäksi sovelluskehitys- ja suunnitteluohjelmistojen tuntemusta, joustavuutta, matkustusvalmiutta ja suomen sekä englannin kielen taitoa.

Esimerkiksi Siemensin, Omronin, ABB:n, Rockwellin, Honeywellin ja Valmetin automaatiotuotteiden tuntemus ja HW- osaaminen katsotaan eduksi.
Sähkö- ja Instrumentointisuunnittelu tehdään pääosin tietokantapohjaisia mm. Eplan, Cads, MagiCad ja E3 -ohjelmistoja apuna käyttäen. Mallinnus 3D-ympäristössä toteutetaan mm. Cadmaticin ohjelmis-toja käyttäen. Arvostamme myös kokemusta sähköverkkolaskennasta mm. Neplan -ohjelmistoilla.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän monipuolisten ja haastavien projektien parissa. Elomatic tar-joaa myös kasvupolkuja osaaville ammattilaisille.

Tartu tilaisuuteen kasvavassa, vakavaraisessa ja suomalaisessa perheyhtiössä! Tarjoamme monipuolista työtä kehittyvässä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Elomaticissa saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja kehittyä eteenpäin urallasi.

Lähetä hakemuksesi 18.8.2019 mennessä CV:n kanssa rekrytointisivujemme kautta osoitteessa: www.elomatic.com/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävistä antavat ryhmäpäälliköt Janne Heimonen p. +358 50 463 0799 jan-ne.heimonen@elomatic.com (Jyväskylä/Tampere) tai Timo Luoma, p.+358 40 706 7158 ti-mo.luoma@elomatic.com (Turku/ Espoo) sekä kaikkien tehtävien osalta yksikönjohtaja Jari Åberg, p. +358 50 401 5559 jari.aberg@elomatic.com
WWW-osoitehttp://www.elomatic.com
YhteystiedotLisätietoja tehtävistä antavat ryhmäpäälliköt Janne Heimonen p. +358 50 463 0799 jan-ne.heimonen@elomatic.com (Jyväskylä/Tampere) tai Timo Luoma, p.+358 40 706 7158 ti-mo.luoma@elomatic.com (Turku/ Espoo) sekä kaikkien tehtävien osalta yksikönjohtaja Jari Åberg, p. +358 50 401 5559 jari.aberg@elomatic.com
Työpaikan osoiteItäinen Rantakatu 72, 20810 TURKU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy18.08.2019
Jätä hakemusTäytä hakemus osoitteessa: www.elomatic.com/tyopaikat
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.elomatic.com/tyopaikat
Ilmoitus jätetty25.06.2019
Ilmoitusnumero10010860

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

24 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin