Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tekninen palveluvastaava, junior

Eltel Networks Oy Espoo

Eltel lyhyesti

Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialalla. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin saakka. Haluamme osallistua kestävämmän ja toimivamman huomisen rakentamiseen nykyisille ja tuleville sukupolville. Eltelissä työskentelee noin 6,700 työntekijää, joista Suomessa 1,500. Liikevaihtomme oli 1,1 miljardia euroa vuonna 2019 ja osakkeemme on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Eltel Networks Oy hakee nyt teknisiä junior palveluvastaavia vakituiseen työsuhteeseen. Työhönottopaikkana on ensisijaisesti pääkaupunkiseudun toimipisteemme.

Teknisenä palveluvastaavana vastaat pääosaltasi palvelukeskuksessa sähkönjakeluverkon hallinnasta ja vianhoidon koordinoinnista. Tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden kyselyihin vastaaminen, työtilausten vastaanottaminen, töiden ja vikatilausten ohjaaminen oikeille henkilöille, laskuttaminen ja dokumentointi. Osaat myös hahmottaa teknisiä asioita ja tuottaa teknistä sisältöä.

Edellytämme soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa, esimerkiksi sähkövoimatekniikan tai sähkötekniikan insinööri (AMK/DI). Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä, mutta pääasia on, että olet asiakaspalveluhenkinen ja olet nopea oppimaan. Toivomme sinun olevan ulospäinsuuntautunut sidosryhmätyöskentelijä, joka ei säikähdä uusia ja vaihtuvia tilanteita, vaan siedät hyvin muutosta ja pidät fokuksen omassa työssä. Tartut uteliaasti toimeksiantoihin ja edistät niitä nopealiikkeisesti.

Odotamme sinulta löytyvän tahtoa, taitoa sekä uskallusta itsenäisiin päätöksiin. Tehtävä edellyttää valmiutta työskennellä vuorotyössä (24/7). Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä sujuvat IT-taidot (MS Office, PDF-XChange) tukevat tehtävässä menestymistäsi. Suomen kielen lisäksi sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito on edellytyksenä. Ruotsinkielen taito luetaan eduksi.

Tukena työssäsi toimii Eltelin ammattimainen tiimi. Sisäisten verkostojen lisäksi toimit aktiivisesti myös muiden sidosryhmien kanssa. Työnkuvaasi voidaan liittää myös pienempien sähköverkkorakentamisten ohjausta ja tarkastusta sekä vianhoitovalmiudessa toimimista.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen, hyvän perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Erno Lehto, erno.lehto@eltelnetworks.com

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 9.8.2020 mennessä.
WWW-osoitehttp://www.eltelnetworks.com/fi/suomi
YhteystiedotErno Lehto erno.lehto@eltelnetworks.com
Työpaikan osoiteLaturinkuja 8, 02650 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy09.08.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://eltelnetworks.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=186&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395614
Työnantajan viite186

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin