Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tekninen asiantuntija

Energiavirasto Helsinki

TYÖPAIKAN ESITTELY
Energiavirasto toimeenpanee suomalaista ja eurooppalaista energia- ja ilmastopolitiikkaa. Tehtävänsä virasto toteuttaa valvomalla ja edistämällä energiamarkkinoiden toimintaa ja ilmastotavoitteiden toteutumista.

Energiaviraston visiona on vuonna 2022 olla kehittyvä, edistyksellinen ja arvostettu viranomainen. Energiavirasto haluaa olla jatkuvasti kehittyvä, toimintatavoiltaan edistyksellinen ja asiakaslähtöinen viranomainen. Virasto haluaa olla myös aktiivinen yhteiskunnallinen vaikuttaja. Viraston panos energiamarkkinoiden toimivuudessa ja ilmastotavoitteiden toteutumisessa tulee olla merkittävä.

TEHTÄVÄN KUVAUS
Energiavirasto hakee kahta määräaikaista teknistä asiantuntijaa päästökaupparyhmän lupatiimiin ajalle
1.9.2019 - 31.12.2020.

Teknisen asiantuntijan tehtävänä on osallistua EU:n päästökaupan toimeenpanoon ja valvontaan liittyvien viranomaistehtävien hoitamiseen Energiavirastossa. Tehtävän pääpaino syksyllä 2019 on seuraavan päästökauppakauden ilmaisjakohakemusten tarkkailumenetelmäsuunnitelmien käsittelyssä sekä hallinnollisten päätösten valmistelussa esittelijänä. Vuonna 2020 tehtävän pääpaino on päästökauppaan kuuluvien laitosten kasvihuonekaasupäästöjen tarkkailusuunnitelmien ja päästölupien käsittelyssä sekä hallinnollisten päätösten valmistelussa esittelijänä. Tehtävät pitävät sisällään päästökaupan piiriin kuuluvien yritysten neuvontaa ja ohjeistusta. Tehtäviin kuuluvat myös muut työnantajan osoittamat tehtävät.

VAATIMUKSET
Odotamme hakijoilta soveltuvan (lähinnä tekninen) yliopisto-/korkeakoulututkinnon lisäksi energia- ja voimalaitostekniikan tuntemusta. Arvostamme perehtyneisyyttä laitosten toimintaan päästökaupan piiriin kuuluvilta toimialoilta kuten sähkön- ja lämmöntuotannosta, prosessi- ja kemianteollisuudesta, massa- ja paperiteollisuudesta, mineraaliteollisuudesta tai terästeollisuudesta.

Odotamme hakijalta aktiivista työskentelyotetta sekä hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, kotimaisten kielten sekä englannin kielen taitoa sekä tiiviissä asiantuntijaorganisaatiossamme tarvittavia tiimityöskentelytaitoja. Lisäksi arvostamme avoimuutta, reiluutta, olennaiseen keskittymistä ja yhteisen hyvän puolesta toimimista.

Virka sijoittuu Energiaviraston palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 6, jolloin peruspalkka on 3332 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanosaa, joka on enintään 45 % tehtävän vaativuuden mukaisesta palkasta.
Joustava työaika, ePassi, työnantajan tukema lounas

Tehtävän luonne Tai sopimuksen mukaan. Virkaan valittavalle voidaan asettaa neljän kuukauden koeaika.
Määräaikainen (yli 12 kk).
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Energiaviraston kirjaamo
Lintulahdenkuja 4
00530
Helsinki

ID: 32-487-2019
WWW-osoitehttp://www.energiavirasto.fi
YhteystiedotTuulia Lepistö, Johtaja, 029 5050 041, etunimi.sukunimi@energiavirasto.fi
Suvi Hotti, Johtava asiantuntija, 029 5050 066, etunimi.sukunimi@energiavirasto.fi
Työpaikan osoiteLintulahdenkuja 4, 00530 HELSINKI
Työ alkaa01.09.2019, Tai sopimuksen mukaan. Virkaan valittav
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Määräaikainen.
Haku päättyy26.08.2019 klo 15:00
Jätä hakemusInternet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=407fbcd2-74fd-4e6c-8a7f-59950f0ca8ca
Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.
Postitse: Energiaviraston kirjaamo Lintulahdenkuja 4 00530 Helsinki
Ilmoitus jätetty12.08.2019
Ilmoitusnumero10057968
Työnantajan viite55626

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin