Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Corporate Security Manager

Enersense International Oyj Helsinki

Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersensen brändi ja henkilöstön kyky uudistaa toimintatapoja sekä hyödyntää digitaalista teknologiaa tunnetaan erityisesti teollisuuden suurissa rakennusprojekteissa Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2400 henkilöä.

Haemme nyt yrityksellemme Corporate Security Manageria

Corporate Security Managerin roolissa olet vastuussa yritysturvallisuudesta kokonaisuutena konserninlaajuisesti. Tehtävänäsi on rakentaa yritysturvallisuudesta toimiva kokonaisuus niin, että kaikki vastuualueet on määritelty selkeästi. Työskentelet aktiivisesti ja ammattitaitoisesti yhdessä muun organisaation ja eri sidosryhmien kanssa käytäntöjen ja ohjeistusten luomiseksi.

Yritysturvallisuuden kokonaisuus pitää sisällään seuraavat osa-alueet:

- Henkilöturvallisuus
- Kiinteistö- ja toimitilaturvallisuus
- Pelastustoiminta
- Rikosturvallisuus
- Tietoturvallisuus
- Tuotannon ja toiminnan turvallisuus
- Työturvallisuus
- Ulkomaantoimintojen turvallisuus
- Valmiussuunnittelu
- Ympäristöturvallisuus

Lisäksi vastuualueena on yrityksen jatkuvuuden hallinta.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vahvaa käytännön kokemusta ja 1-5 vuoden kokemusta turvallisuusalan tehtävistä sekä turvallisuusjohtamisen käytäntöjen ja periaatteiden tuntemusta. Lisäksi odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän ja mahdollisuuden kehittyä alasi huippuosaajaksi. Meillä pääset rakentamaan kasvavan organisaation yritysturvallisuutta osana ammattitaitoista tiimiä, saat tehtävässäsi osaavan organisaation tuen ja mukavia työkavereita.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen "Hae paikkaa" linkin kautta 31.12.2020 mennessä. Haethan työtehtävää heti sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähettämällä hakemuksesi luot samalla itsellesi työnhakijaprofiilin ja liityt työnhakijaverkostoomme. Täten me voimme tarjota sinulle sopivia kiinnostavia työmahdollisuuksia myös tulevaisuudessa.

Mikäli sinulla on kysymyksiä paikkaan liittyen, lisätietoja tehtävästä antaa: Karoliina Forss-Härmäläinen, Senior Recruiter, +358 40 191 6343, karoliina.forss-harmalainen@enersense.com
WWW-osoitehttp://www.enersense.com
Yhteystiedotrecruitment@enersense.com
Työpaikan osoite00180 HELSINKI
PalkkausNeuvoteltavissa
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaamahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://enersense.com/en/tyopaikka/corporate-security-manager-2872/
Ilmoitus jätetty27.11.2020
Ilmoitusnumero10534707

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

55 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin