Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kasvatus- ja sosiaalialan tuntiopettaja

Erekryhelsinki Koulusuo

Kasvatus- ja sosiaalialan tuntiopettaja
 
Työavain 5-1424-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 01.08.2019 (päättyy 31.07.2020)
Hakuaika päättyy 30.04.2019  kello 16:00
Stadin ammatti- ja aikuisopisto, kampus 1 , Teollisuuskatu 23 00510 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö / Ammatillinen koulutus
Opetusala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme Stadin ammatti- ja aikuisopiston kampukselle 1, Teollisuuskadun toimipaikkaan määräaikaista kasvatus- ja sosiaalialan ammatillista opettajaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon sekä kasvatus- ja ohjausalan tutkintoihin.

Ammatillisten opettajan tehtäviin kuuluvat muun muassa opiskelijoiden opetus, ohjaus, näyttöjen arvioiminen sekä opiskelijoiden henkilökohtaisten opintopolkujen suunnittelu. Ammatillinen opettaja työskentelee osana opettajatiimiä.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehto: Kelpoisuusehdot ja kielivaatimus määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (1150/2017, 1133/2003), 13 § ja 17 § mukaisesti.

Virkasuhteen alussa on koeaika. Valitun on ennen virkamääräyksen antamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin rikosrekisteriote.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Lisäksi edellytämme: Hakijan tulee sähköisessä haussa ilmoittaa tutkintoon kuuluvat pää- ja sivuaineet sekä suoritetut opintoviikot tai opintopisteet, suoritettu opettajan koulutus ja työelämäkokemus tehtävää vastaavalla alalla.
 
Luemme eduksi: Luemme eduksi hyvän kasvatusalan ja sosiaalialan osaamisen sekä kasvatusalan tai sosiaalialan työkokemuksen esimerkiksi työkokemuksen varhaiskasvatuksesta tai lastensuojelutyöstä.

Tehtävään on lisäksi eduksi kokemus ammatillisen opettajan työstä.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
sopimusala OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus osio C, liite 1

Hakemukset toivotaan ensisijaisesti sähköisesti. Voit jättää hakemuksen myös Helsingin kaupungin kirjaamoon osoitteeseen Helsingin kaupungin kirjaamo, Stadin ammattiopisto, PL10, 00099 Helsingin kaupunki. Käyntiosoite Pohjoisesplanadi 11-13. Kaikki hakemukset ovat julkisia.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
koulutuspäällikkö Marika Lehvonen
09-31021765
marika.lehvonen@hel.fi
 
rehtori Annele Ranta
09-310 21839
annele.ranta@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa

Lähde: erekryhelsinki.fi

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin