Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja, 2 tehtävää

Erekryhelsinki lauttasaari

 
Työavain 45-36-17
Määräaikainen työsuhde  alkaen 24.01.2017 (päättyy 14.05.2017)
Hakuaika päättyy 23.01.2017  kello 16:00
Lauttasaaren kotihoito, lähipalvelualue 3 , Taivaanvuohentie 6, 3. kerros 00200 Helsinki
Sosiaali- ja terveysvirasto
Kotihoito
 
Tehtävän kuvaus: Kotihoidossa Lauttasaari 3 lähipalvelualueella on haettavana kaksi lähihoitajan sijaisuutta ajalle 24.1.2017-14.5.2017, sijaisuudet jatkuvat mahdollisesti pidempään. Toimistomme sijaitsee Lauttasaaren terveysasemalla hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Lähipalvelualueeseemme kuuluu yksi suomenkielinen ja yksi ruotsinkielinen tiimi. Nyt haemme sijaisia ruotsinkieliseen tiimiimme.

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana. Työsi on itsenäistä ja monipuolista. Vastuuhoitajana työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestäminen yhdessä tiimin sairaanhoitajien ja lääkärin kanssa. Käytössämme on PegasosMukana-toiminnanohjausjärjestelmä, joka helpottaa asiakaskäyntien kirjaamista.

Lauttasaaren kotihoidossa on osaava, työhyvinvointia arvostava työyhteisö. Saat perehdytyksen työhön ja moniammatillisen tiimin tuen.

Toivomme, että omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat työskennellä joustavasti sekä tiimin jäsenenä että yksin vaativissakin asiakastilanteissa. Ruotsinkielisessä tiimissä työskentelevän tulee osata ruotsia siten, että selviytyy päivittäisistä asiakastilanteista.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Ruotsinkieliseen tiimiin sijoittuvalta edellytetään vähintään tyydyttävää suullista ruotsinkielen taitoa.


 
Luemme eduksi: Kokemuksen kotihoidosta, Pegasos-osaamisen ja ruotsinkielen taidon.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2149,50 e/ kk
Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan.
Työaika: Jaksotyö, 2-vuorotyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
kotihoidon ohjaaja Jussi Jalkanen
040 334 2478
jussi.jalkanen(at)hel.fi
 
kotihoidon ohjaaja Anu Panjanen
050 598 1001
anu.panjanen(at)hel.fi
 
 
 Hae paikkaa

Lähde: erekryhelsinki.fi

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin