Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Erekryhelsinki Valkiainen

Lähihoitaja, Lännen palvelualue, kotihoito, resurssipooli,vakinainen ja sijaisuuksia
 
Työavain 45-40-17
Vakinainen työsuhde  alkaen 30.01.2017
Hakuaika päättyy 24.01.2017  kello 16:00
Lounainen kotihoito, varahenkilöstö , Kytösuontie 6 00300 Helsinki
Sosiaali- ja terveysvirasto, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut -osasto
Kotihoito
 
Tehtävän kuvaus: Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysviraston Lännen palvelualue tarjoaa sosiaali- ja lähityön palveluita, kotihoitoa ja ympärivuorokautista hoitoa pääasiassa alueen ikäihmisille. Kotona asumista tukevat palvelut ja niiden kehittäminen ovat keskeisiä. Palvelualueella toimii kaksi kotihoitoyksikköä; läntinen ja lounainen kotihoito.

Lännen palvelualueella resurssipoolin toiminta on uudistunut 01.01.2017 alkaen ja tämän vuoksi resurssipoolia vahvistetaan. Haemme nyt sekä vakituiseen työsuhteeseen, että eripituisiin sijaisuuksiin lähihoitajia, jotka ovat innostuneita suunnittelemaan ja kehittämään uutta toimintaa. Toivomme aikaisempaa kotihoidon kokemusta sekä vankkaa hoitotyön osaamista.

Kotihoidossa lähihoitaja on perushoidon asiantuntija, työ on itsenäistä ja monipuolista. Resurssipoolissa korostuu työn vaihtelevuus ja lähihoitajan ammattitaito. Resurssipooli toimii hyvien käytänteiden kehittäjänä ja eteenpäin viejänä koko Lännen palvelualueen kotihoidossa. Resurssipoolin työntekijät työskentelevät Haaga 1-5, Munkkiniemi 1 ja 2, Laakso 1-3, Kannelmäki 1, Malminkartano 1, Muurimestari 1 Ja Pitäjänmäki 1-2 lähipalvelualueilla.

Käytämme PegasosMukana-toiminnanohjausjärjestelmää, joka helpottaa asiakaskäyntien kirjaamista. Meillä saat hyvän perehdytyksen sekä työhön että alueeseen ja hyvän tuen työllesi esimieheltä ja tiimiltä. Meillä lähihoitajat suorittavat Love-lääkehoidon verkkokurssin tentteineen ja sairaanhoidollinen osaaminen varmistetaan.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta www.helsinkirekry.fi.

Hakemukset toivomme www.helsinkirekry.fi kautta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran terveyden- ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.
 
Luemme eduksi: Pegasos-asiakastietojärjestelmän osaamisen. Ajokortin ja ajotaidon.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2149,50 € / kk
Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan.
Työaika: jaksotyö, 2-vuorotyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
kotihoidon ohjaaja Anne-Mari Luumi
040 620 3693
anne-mari.luumi(at)hel.fi
 
 
 Hae paikkaa

Lähde: erekryhelsinki.fi

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin