Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Päätoiminen tuntiopettaja, suomi toisena kielenä -opetus (S2)

Erekryhelsinki suomi

Päätoiminen tuntiopettaja, suomi toisena kielenä -opetus (S2)
 
Työavain 5-2488-19
Määräaikainen virkasuhde  alkaen 01.08.2019 (päättyy 31.07.2020)
Hakuaika päättyy 26.07.2019  kello 16:00
Puistopolun peruskoulu , Punakiventie 4 00980 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Perusopetus / Perusopetuksen alueelliset palvelut
Opetusala
 
Tehtävän kuvaus: Kehitämme kouluissamme jatkuvasti pedagogiikkaa, oppimisympäristöjä ja toimintakulttuuria. Hyödynnämme koko kaupunkia kaikenikäisten oppimisen tilana. Digitaalinen teknologia mahdollistaa ja rikastuttaa oppimista. Kouluissamme on monenlaisia oppijoita. Tuemme yhteisöllistä ja yksilöllistä oppimista perustuen jokaisen oppijan vahvuuksiin. Arvostamme jokaista yksilönä. Meillä korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tule luomaan kanssamme maailman vaikuttavinta paikkaa oppia!

Haemme S2-opettajaa Puistopolun peruskouluun. Tehtävän pääpaino on inklusiivisessa valmistavassa opetuksessa luokka-asteilla 1-3. Työhön sisältyy lisäksi S2-opetusta 1. -luokka-asteella. Tehtävä sisältää maahanmuuttajaperheiden lasten ja heidän huoltajiensa tukemista suomalaisen koulupolun alkuvaiheissa.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon. Määräaikaiseen virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta. Ks. laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Luemme eduksi: sen, että hakija on omaksunut nykyisen opetussuunnitelman mukaisen pedagogisen toiminnan sekä erilaisten oppijoiden huomioimisen opetuksessa (kolmiportainen tuki ja S2-opetus). Arvostamme omaa osaamistaan sekä digitaitojaan aktiivisesti kehittävää ammattilaista, jolla on hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja ryhmänhallintataidot sekä ratkaisukeskeiset toimintatavat. Puistopolun peruskoulussa käytetään vahvuuspedagogiikkaa, johon perehtyminen luetaan myös eduksi.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
virka-apulaisrehtori Satu Arokari
040 3362 424
satu.arokari@hel.fi
 
rehtori Pertti Tossavainen
09 310 86802
pertti.tossavainen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa

Lähde: erekryhelsinki.fi

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin