Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Planerare

Erekryhelsinki Helsinki

 
Työavain 45-43-17
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 31.01.2017  kello 16:00
Personal- och utvecklingstjänster , Andra linjen 4 A 00099 Helsingfors
Sosiaali- ja terveysvirasto, Henkilöstö- ja kehittämispalvelut
Sosiaaliala
 
Tehtävän kuvaus: Enheten för utvecklings- och verksamhetsstöd producerar mångsidiga sakkunnigtjänster och erbjuder en intressant möjlighet att bekanta sig med utvecklandet av social- och hälsovårdsservice. Enheten ansvarar för sin del också för utvecklandet av svenskspråkig service.

Vi rekryterar nu en svensktalande planerare med socialarbetarexamen till mångsidiga sakkunnig- och utvecklingsuppgifter.

En del av planerarens arbetsuppgifter anknyter till Helsingfors social- och hälsovårdsverks samarbete med Mathilda Wrede –institutet. Planeraren sköter bl.a. sakkunnig- och utvecklingsuppgifter samt nätverksarbete i anknytning till svenskspråkig praktikforskning och praxisverksamhet på det sociala området. Du kan bekanta dig noggrannare med Mathilda Wrede-institutet på adressen www.fskc.fi.

Planeraren sköter också sakkunnig – och utvecklingsuppgifter i samband med förnyandet av social- och hälsovårdsverkets tjänster. En del av uppgifterna är här kopplade till utvecklandet av svenskspråkig service.

Planeraren kan arbeta både i Finlandssvenska kompetenscentrets utrymmen (Georgsgatan 18) och i social- och hälsovårdsverkets utrymmen i Berghälls ämbetshus.
 
 
Kelpoisuusehto:  Sökande förutsätts ha socialarbetarbehörighet enligt Lagen om yrkesutbildade personer inom socialvården 817/2015 (7§, 32§).

Kraven på språkkunskap är utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och goda muntliga och skriftliga kunskaper i finska.

Den sökande ska före antagningsbeslutet förete företagshälsovårdens bedömning om sina förutsättningar att sköta uppgiften.
 
Lisäksi edellytämme: erfarenhet av klientarbete inom socialvården och intresse för praktikforskning på det sociala området. Arbetsuppgifterna kräver förmåga att greppa omfattande sakhelheter, utmärkt förmåga att samarbeta och ta initiativ samt ett aktivt arbetssätt.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3246,36 e/mån
Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan.
Työaika: 36,25h/vecka
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
specialplanerare Säde Pitkänen
040 556 3563
sade.pitkanen(at)hel.fi
 
 
 Hae paikkaa

Lähde: erekryhelsinki.fi

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin