Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rehtori

Erekryhelsinki Koulusuo

Rehtori
 
Työavain 5-293-19
Vakinainen virkasuhde  alkaen 01.04.2019
Hakuaika päättyy 25.02.2019  kello 16:00
Stadin ammatti- ja aikuisopisto , Hattulantie 2 00550 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö / Ammatillinen koulutus
Opetusala
 
Tehtävän kuvaus: Stadin ammattiopiston ja aikuisopiston toiminnot on organisoitu viiteen kampukseen. Kampuksen toimintaa johtaa rehtori. Hän johtaa pedagogista toimintaa, vastaa henkilöstöjohtamisesta, taloudesta, tuloksista ja toiminnan laadusta oman vastuualueensa kampuksessa. Rehtori toimii osana oppilaitostasoista rehtoritiimiä, johon kuuluu viisi rehtoria, kaksi apulaisrehtoria ja johtava rehtori.

Tehtävässä menestyminen edellyttää laaja-alaista näkemystä ammatillisesta koulutuksesta. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta pedagogisesta johtamisesta sekä henkilöstöjohtamisesta. Toivomme sinulta kykyä luoda myönteistä työilmapiiriä sekä toimia osana tiimiä. Olet valmentava sekä sparraava esimies ja johdat omalla esimerkillä.

Olet tuloksentekijä. Johdat koulutuksen ja kampuksesi toimintaa tuloksellisesti ja kannattavasti sekä Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimialan strategisten linjausten ja toimintaohjeiden mukaisesti. Pitkän aikavälin strategiset tavoitteet edellyttävät sinulta systemaattisuutta ja pitkäjänteistä tavoitteellisuutta.

Sinulla on kyky vaikuttaa verkostoissa, esiintyä vaikuttavasti sekä innovoida erilaisia ratkaisuja. Ymmärrät kokeilukulttuurin periaatteet ja kannustat muita uuden luomiseen ja kehittämiseen. Tehtävässä menestymistä edesauttaa vahva ymmärrys ammatillisen koulutuksen ja liike-elämän yhteistyön merkityksestä sekä monipuolisista asiakkuussuhteista.

Ymmärrät monimuotoisten asiakasyhteyksien merkityksen koulutuspalveluiden räätälöinnissä hyödyntäen Stadin ammatti- ja aikuisopiston laaja-alaisuutta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 1998/986 mukaan. Lisäksi rehtorilta edellytetään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä johtamiskokemusta ja ammatillisen koulutuksen tuntemusta.

Hakijan on lääkärintodistuksella osoitettava olevansa terveydentilaltaan sopiva virkaan, mikäli tulee valituksi. Virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta. Ks. laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä. 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 6008,00€
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: OVTES
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Marko Aaltonen, rehtori
09 310 84701
13.2.19 saakka
 
Maria Sarkkinen, ammatill. koulutuksen pääll
09 310 23149
14.2.19 lähtien
 
 
 Hae paikkaa

Lähde: erekryhelsinki.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin