Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosiaalityöntekijä, 3 tehtävää

Erekryhelsinki Valkiainen

Sosiaalityöntekijä, Idän lastensuojelu, vakinainen virka, 3 työpaikkaa
 
Työavain 45-37-17
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 25.01.2017  kello 16:00
Idän lastensuojelu, Itäkeskus tiimi 3 , Alakiventie 5 00920 Helsinki
Sosiaali- ja terveysvirasto
Sosiaaliala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme kolmea lastensuojelun sosiaalityöntekijää Idän lastensuojeluun, Itäkeskuksen avohuollon sosiaalityön tiimiin.
Tiimi palvelee Itä-Helsingin lastensuojeluperheitä ja koko kaupungin ruotsinkielisiä lastensuojeluperheitä. Kaksi viroista täytetään 1.2.2017 ja kolmas 23.2.2017 alkaen, tai sopimuksen mukaan.

Itäkeskuksen lastensuojelun toimipisteessä työskentelee lastensuojelutarpeen arvioinnin yksikkö ja kaksi avohuollon sosiaalityön tiimiä. Kummassakin avohuollon sosiaalityön tiimissä työskentelee kahdeksan sosiaalityöntekijää sekä johtava sosiaalityöntekijä. Itäkeskuksen lastensuojelun avohuollon tiimit työskentelevät tällä hetkellä Myllypurossa, mutta kevään aikana on tarkoitus muuttaa uusiin perhekeskustiloihin Itäkeskukseen.

Avohuollon sosiaalityössä toimit lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä, jolla on omat, lastensuojelulain määräämät työtehtävät. Vastaat asiakassuunnitelman laatimisesta ja päivittämisestä, avohuollon tukitoimien suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioimisesta ja kiireellisten sijoitusten toteuttamisesta sekä huostaanoton ja sijaishuollon valmistelusta. Työ vaatii sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn että valmiuksia pari-, tiimi- ja verkostotyöhön.

Tarjoamme haastavan työn mukavassa työyhteisössä. Työnohjaus ja esimiehen tuki työlle on järjestetty. Työntekijöitämme kannustetaan osallistumaan täydennyskoulutukseen, jonka tarjonta on sosiaali- ja terveysvirastossa sekä Helsingin kaupungilla runsasta ja laadukasta. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa.

Hakemukset toivomme ensisijaisesti helsinkirekry.fi kautta. Muussa tapauksessa voit lähettää kirjallisen hakemuksen osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, Sosiaali- ja terveysvirasto, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13).
Kuoreen tunnus: 45-37-17.

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsinkielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja siihen liittyvän käytännön harjoittelun.
 
Lisäksi edellytämme: hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja hyvää kirjallista ilmaisukykyä.
 
Luemme eduksi: kokemuksen lastensuojelun sosiaalityöstä ja ruotsinkielen taidon.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3 113,35 e/kk
Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan.
Työaika: 37 h/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
johtava sosiaalityöntekijä Bettina von Kraemer
050 547 5627
bettina.von.kraemer(at)hel.fi
 
johtava sosiaalityöntkijä Seija Marin
050 531 9498
seija.marin(at)hel.fi
 
 
 Hae paikkaa

Lähde: erekryhelsinki.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin