Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosiaalityöntekijä

Erekryhelsinki Malmi

Sosiaalityöntekijä, Malmin lastensuojelu, sijaisuus
 
Työavain 45-35-17
Määräaikainen virkasuhde  alkaen 01.02.2017 (päättyy 09.01.2018)
Hakuaika päättyy 31.01.2017  kello 16:00
Malmin lastensuojelu, Malmi 3 , Ala-Malmin tori 00700 Helsinki
Sosiaali- ja terveysvirasto, Perhe- ja sosiaalipalvelut
Sosiaaliala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme Malmin lastensuojeluun avohuollon sosiaalityöntekijää sijaisuuteen ajalle 1.2.2017-9.1.2018.

Malmin toimipiste on Helsingin suurin lastensuojelun avohuollon yksikkö ja toimipisteeseen on hyvät kulkuyhteydet myös muualta pääkaupunkiseudulta.

Malmin toimipisteessä on palvelutarpeen arvioinnin tiimi (lastensuojelutarpeen selvitykset) sekä kolme lastensuojelun avohuollon tiimiä. Kussakin avohuollon tiimissä on seitsemän sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä.

Avohuollon sosiaalityöntekijä toimii asiakaslastensa vastuusosiaalityöntekijänä, tapaa lapsia, laatii lapselle asiakassuunnitelman ja vastaa asiakasprosessin etenemisestä järjestäen lapselle ja hänen perheelleen heidän tarpeisiinsa sopivia avohuollon palveluita ja tukea. Sosiaalityöntekijä valmistelee ja toteuttaa myös lasten sijoituksia ja huostaanottoja sekä toimii monenlaisissa yhteistyöverkostoissa ja tekee parityötä tiimin muiden sosiaalityöntekijöitten kanssa. Työ on haastavaa, mutta palkitsevaa.

Tiimissämme on hyvä ja kannustava henki sekä innostuneita, kokeneita sosiaalityöntekijöitä. Tiimissä on mahdollista myös opiskelijan tai vähäisen kokemuksen omaavan sosiaalityöntekijän oppia taitavaksi avohuollon sosiaalityöntekijäksi. Tiimissä tehdään paljon parityötä ja sosiaalityöntekijöillä on päivittäinen esimiehen tuki. Sosiaalityöntekijöillä ja johtavalla sosiaalityöntekijällä on yhteinen säännöllinen ryhmätyönohjaus ja sosiaalityöntekijät voivat osallistua kaupungin laadukkaisiin koulutuksiin.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsinkielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.


 
Lisäksi edellytämme: hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivisuutta ja kykyä yhteistyöhön erilaisten ihmisten kanssa sekä hyviä kirjallisia taitoja.
 
Luemme eduksi: kokemuksen lastensuojelun avohuollon työstä.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3113,35 e/ kk
Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan.
Työaika: 37 h/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
johtava sos.tt Tiina Nurminen
050 549 0142
tiina.nurminen@hel.fi
 
johtava sos.tt Tarja Pelkonen
050 528 7813
tarja.pelkonen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa

Lähde: erekryhelsinki.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin