Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varhaiskasvatuksen opettaja

Erekryhelsinki opettaja

Varhaiskasvatuksen opettaja
 
Työavain 5-3098-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 02.09.2019
Hakuaika päättyy 27.08.2019  kello 12:00
Päiväkoti Pikkusuo , Pikkusuonkuja 3-5 00670 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen opettajat
 
Tehtävän kuvaus: Pikkusuon päiväkoti etsii vakituiseen työsuhteeseen varhaiskasvatuksen opettajaa. Työyhteisömme on iloinen, huumorintajuinen ja omaa korkean työmotivaation. Meillä on helppo tehdä työtä niin lasten kuin työyhteisön kanssa.

Päiväkotimme sijainti tarjoaa meille erinomaiset mahdollisuudet luonnossa tapahtuvaan toimintaan. Metsässä toimiminen onkin yksi meitä kaikkia yhdistävä asia. Metsän lisäksi läheltä löytyy palloilukenttä ja jäähalli, joita käytämme lasten kanssa ympäri vuoden.

Pikkusuolla työtämme ohjaa vahvuuspedagogiikka, johon olemme koko työyhteisö saaneet koulutusta. Vahvuusvarikset, -ketut ym seikkailevat milloin metsässä, päiväkodissa tai lasten kotona bongailemassa vahvuuksia.

Jos olet enemmän kiinnostunut luonnossa tapahtuvasta varhaiskasvatuksesta, niin meillä sinulla on mahdollisuus päästä toimimaan ryhmissä, joiden oppimisympäristönä on metsä. Pikkusuon yhdeksästä ryhmästä kaksi kuuluu Suomen ladun Luonnossa Kotonaan verkostoon. Tämän vuoden ryhmät ovat jo aloittaneet toimintansa, mutta tuleville vuosille tässä on hyvä mahdollisuus päästä oppimaan uutta.

Jos hallinnolliset tehtävät ja uralla eteneminen varajohtajana kiinnostaa siua niin tässä hyvä mahdollisuus siihenkin.

Tehtävä alkaa 3-4-vuotiaiden lasten ryhmässä, jossa työparia odottaa kaksi kokenutta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa ja 21 lasta.


 
 
Kelpoisuusehto:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 593, 84 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Päiväkodin johtaja Airi Keränen
09 310 69831
airi.keranen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa

Lähde: erekryhelsinki.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin