Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varhaiskasvatuksen opettaja

Erekryhelsinki opettaja

Varhaiskasvatuksen opettaja
 
Työavain 5-3112-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 02.09.2019 (päättyy 31.03.2020)
Hakuaika päättyy 26.08.2019  kello 09:00
Varhaiskasvatusyksikkö Floora , Syyriankatu 1 00560 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen opettajat
 
Tehtävän kuvaus: Päiväkoti Floora sijaitsee kauniissa ja luonnonläheisessä Toukolassa. Toimintamme taustalla ovat yhteisöllisyys ja kyläajattelu, jossa eri-ikäiset lapset toimivat sekä yhdessä että iänmukaisissa pienryhmissä. Metsäretket ja ulkopedagogiikka ovat tärkeä osa päiväkotimme toimintaa. Kestävän kehityksen periaatteet kulkevat kaikessa toiminnassamme mukana. Jatkamme yksikössämme viime vuonna alkanutta Aikamatka-projektia, joka vahvistaa lapsen ja perheen omia juuria ja identiteettiä. Tulevalla kaudella keskitymme toiminnassamme myös lasten päivittäisen aktiivisuuden lisäämiseen arjessa.

Haemme joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa. Tehtävä on 3-5 -vuotiaiden lasten ryhmässä toisen varhaiskasvatuksen opettajan ja lastenhoitajan kanssa. Ryhmässä toimii myös varhaiskasvatuksen erityisopettaja kahtena päivänä viikossa.

Arvostamme työntekijää, jolla on taitoa nähdä jokaisen lapsen vahvuudet ja joka suhtautuu lämpimästi ja sensitiivisesti jokaiseen lapseen. Tarjoamme sinulle työsi tueksi pedagogisesti vahvan yhteisön, jossa saat tukea opettajakollegoilta ja myös koko henkilökunnalta. Päiväkodissamme työskentelee erittäin sitoutunutta henkilökuntaa, joka kehittää innolla uutta. Työyhteisömme vahvuuksia Kunta10 -kyselyn mukaan ovat työpaikan hyvä ilmapiiri ja sosiaalinen pääoma, jota löytyy paljon. Flooraan on mukava tulla töihin!

Uusintahaku: Tehtävä on ollut aikaisemmin haettavana ajalla 31.7.- 12.8. 2019 työavaimella
5-2867-19 . Aikaisemmin paikkaa hakeneet huomioidaan.


 
 
Kelpoisuusehto:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2593, 84 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Päiväkodin johtaja Reetta Oikarinen
09 310 52618
reetta.oikarinen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa

Lähde: erekryhelsinki.fi

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin