Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Yksikön päällikkö

Erekryhelsinki Vantaa

Yksikön päällikkö
 
Työavain 6-126-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 05.09.2019  kello 16:00
Lupayksikkö 2 , Sörnäistenkatu 1 00580 Helsinki
Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat / Rakennusvalvontapalvelut
Johtamistyö
 
Tehtävän kuvaus: Rakennusvalvontapalvelut käsittelee lupahakemukset, tallentaa rakennussuunnitelmat sekä valvoo rakennustyötä ja rakennettua ympäristöä.

Haemme osaavaan joukkoomme YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ.

Kiinnostaako sinua haastava ja mielenkiintoinen työ rakentamisen näköalapaikalla kaupungin voimakkaasti kasvaessa? Etsimme nyt kannustavaa johtajaa, joka haluaa olla osaltaan mukana kehittämässä kestävää, kaunista ja toimivaa kaupunkia.

Tehtäväsi on johtaa yksikköä, joka vastaa alueellaan uudisrakentamiseen, korjausrakentamiseen, käyttötarkoituksen muutoksiin, kaupunkikuvaan, rakennussuojeluun ja julkiseen ulkotilaan liittyvistä rakennusvalvonnan lupa- ja muista asioista. Tehtäviin kuuluu mm. yksikön prosessien ja toimintatapojen kehittäminen sekä muiden kuin uudisrakennuslupien koordinointi ja ohjaus koko kaupungin alueella. Toimit myös esittelijänä ympäristö- ja lupajaostossa osassa tilapäisiä lupia ja oikaisuvaatimusasioita.

Olet yhteistyökykyinen, asiakaslähtöinen arkkitehtuurin ammattilainen ja sinulla on korjaus- ja muutostöihin liittyvää kokemusta. Erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat välttämättömät asiantuntijaorganisaation esimiestyössä, koska tehtäviin kuuluu vaativia vuorovaikutus- ja neuvottelutilanteita. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi johtamistaitoja ja -kokemusta.

Tarjoamme monipuolisen näkökulman rakentamiseen, erinomaisen mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen. Meiltä saat myös ajanmukaiset työvälineet, joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Tule rakentamaan kanssamme maailman toimivinta kaupunkia!

 
 
Kelpoisuusehto:  Yksikön päällikön kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto(esimerkiksi yliopistossa tai korkeakoulussa suoritettu arkkitehdin tutkinto) ja suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 4600 e/kk (+ TS:n mukainen ammattialalisä)
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Rakennusvalvontapäällikkö Kai Miller
310 26328
kai.miller(at)hel.fi
 
 
 Hae paikkaa

Lähde: erekryhelsinki.fi

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin