Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntipäällikkö

Erimover Oy Ab Helsinki

Etsinnässä timanttinen myyntipäällikkö sisällöntuotantoyhtiö Fitraan!

Haluatko työn, jossa sinulla on miltei rajattomat mahdollisuudet kehittää sekä itseäsi että työtäsi ja sen toimintamalleja? Olisiko sinusta hienoa päästä osaksi energistä ja kannustavaa tiimiä? Entä oletko kiinnostunut liikunnasta ja mahdollisuudesta olla mukana liikunta-alaa vahvasti kehittävässä konsernissa? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, voisit sopia tiimiimme loistavasti!

Fitra on kotimainen sisällöntuotantoyhtiö sekä Suomen johtava sportti- ja hyvinvointikirjojen kustantaja. Haemme nyt kasvavaan tiimimme monipuolista ja ennakkoluulotonta myynnin osaajaa. Fitran myyntipäällikkönä olet paitsi osa Fitraa, myös osa voimakkaasti laajenevaa Erimover Groupia.

Fitran myyntipäällikkönä työnkuva pitää sisällään monipuolisen myynnin ja asiakassuhteiden ylläpidon olemassa olevalle asiakasverkostolle, jonka lisäksi teet tuloksellista uusasiakashankintaa. Työskentelet kiinteästi yhteistyössä koko Erimover Groupin tiimin kanssa.

Fitra ja Erimover Group edellyttävät ennakkoluulotonta asennetta, joka antaa mahdollisuuden tarjota uudenlaisia työskentelytapoja ja toimia tiennäyttäjänä liikunta- ja hyvinvointialalla. Arvostamme suuresti oma-aloitteisuutta ja rohkean erilaista tapaa kehittää toimintamalleja sekä ideoida tuotteita. Aikaisempi työkokemus myyntitehtävistä on oleellinen. Kokemuksen ja osaamisen lisäksi asenne, motivaatio ja halu kehittyä ovat avainasemassa. Kokemus liikunta- ja hyvinvointialalta katsotaan eduksi.

Palkkaus koostuu kiinteästä kuukausipalkasta sekä myyntiprovisiosta. Työsuhde alkaa heti oikean henkilön löydyttyä. Työpiste on Helsinki / Lahti.

Fitra:

Fitra tuottaa laadukkaita ja monipuolisia suomalaisten asiantuntijoiden hyvinvointi- ja liikuntasisältöjä kuluttajille, liikunnan ammattilaisille ja yrityksille. Fitran sisällöt muodostavat laajan katalogin kirjoina, e-kirjoina, äänikirjoina, oppaina, asiantuntija-artikkeleina, videoina, harjoituskirjastoina ja liikepankkeina. Sisällöistä rakentuvat myös räätälöitävät tuotteet yrityksille, yhdistyksille ja kunnille.

Erimover Group:

Erimover Groupiin kuuluvat monipuolisesti liikunta- ja hyvinvointipalveluita yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille tarjoava Erimover, personal training -osaamisen uranuurtajayritys Trainer4You, uuden aikakauden koulutus- ja ryhmäliikuntakonsepti FUNCY FAMILY sekä online-palvelu Helt.

Fitran ja Erimover Groupin ydin:

Tekemisen pitää lähtökohtaisesti olla hauskaa ja nautittavaa. Me uskallamme ajatella myös laatikon ulkopuolelta. Yhdessä tekeminen on meille voimavara. Konsernin yritysten avulla voimme luoda kokonaisvaltaisia ja uniikkeja palveluja. Lupauksista ja palvelun laadusta pidetään aina kiinni.

Arvomme ovat:

1. Pilke silmäkulmassa
2. Mielikuvitus
3. Yhdessä
4. Asenne

Haluatko mukaan ennennäkemättömään kasvutarinaan?

Lähetä hakemuksesi CV:n kera mahdollisimman pian osoitteeseen: rekry@erimover.com
WWW-osoitehttp://www.erimover.com
Yhteystiedotrekry@erimover.com
Työpaikan osoiteHeikkiläntie 4, 00210 HELSINKI
PalkkausSovitaan erikseen
Työ alkaaHeti sopivan hakijan löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty22.09.2019
Ilmoitusnumero10108233

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin