Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Bitumieristäjä

Eristysliike Sarttila Oy Helsinki

Eristysliike Sarttila Oy on vuonna 1990 perustettu yritys, joka on erikoistunut vedeneristykseen sbs-kumibitumikermein. Työmaamme ovat vaihtelevasti pienistä omakotitaloista suuriin teollisuusrakennuksiin asti ja työstämme niin vesikattoja, sokkeleita, pihakansia kuin siltojakin. Meillä on toimipisteet Salossa ja Espoossa, työkohteet ovat pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja Varsinais-Suomessa. Lisätietoja meistä voitte lukea http://www.sarttila.fi/ -osoitteesta.

Etsimme nyt joukkoomme

BITUMIERISTÄJÄÄ

Espoon toimipisteeseemme. Työkokemusta on oltava vähintään 1 vuosi. Arvostamme valmiutta lähteä kaukanakin oleville työmaille ja yöpyä siellä hotelli- tms. majoituksessa. Suurin osa työmaistamme on kuitenkin niin lähellä Espoon konttoriamme, että pk-seudulla asuva pääsee yöksi kotiin. Yrityksellämme on pakettiautoja, joita saa kuljettaa B-kortilla. Ajokortista plussaa!

Eristysliike Sarttila Oy arvostaa terveitä elämäntapoja. Asiakkaan kohtaaminen on aina asiakaspalvelutilanne, joten positiivista ja energistä henkeä tarvitaan. Asiakkaiden ja muiden yhteyshenkilöiden kanssa keskustellaan lähinnä suomeksi, mutta myös ruotsin ja/tai englannin kielen taito lasketaan eduksi.

Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti
WWW-osoitehttp://www.sarttila.fi
YhteystiedotPikaiset yhteydenotot puhelin: gsm 0400 503 078 / vaihde 020 729 1600.
Yhteystiedot, s-posti: jari.sarttila@sarttila.fi
Yrityksen kotisivut: http://www.sarttila.fi/
Työpaikan osoitejuvanmalmi, 00100 HELSINKI
Palkkaustes:n mukaan / urakkapalkkaus mahd.
Työ alkaaheti
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemusjari.sarttila@sarttila.fi
Ilmoitus jätetty14.12.2017
Ilmoitusnumero9428369

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin