Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Fysioterapeutti

Esperi Care Oy Rauma

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ikäihmisten hyvinvoinnin parissa? Tule meille viettämään ikimuistoinen kesä ja hankkimaan arvokasta työkokemusta osana ammattitaitoista tiimiä!

Haemme nyt Saga Kanalinrantaan fysioterapeuttia määräaikaiseen työsuhteeseen heinäkuun ajaksi.

Saga Kanalinrannassa on 80 asuntoa palvelukeskuksen puolella sekä 18 paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville. Täyden palvelun Saga-palvelutalot mahdollistavat itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä, jossa on saatavilla hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita. Sinä voisit olla yksi tärkeä osa meidän moniammatillista työyhteisöä.

Saga Kanalinrannan fysioterapeuttina työpäiväsi koostuu yksilöfysioterapiasta sekä erilaisten liikuntaryhmien vetämisestä. Kesätyö meillä mahdollistaa sinulle mahtavan työkokemuksen, uusia ystäviä, opettavaisia hetkiä ja tilanteita ja ennen kaikkea mahdollisuuden viettää kesä ihanien asukkaidemme parissa heitä auttaen ja tukien. Työ on luonteeltaan päivätyötä (ma-pe) ja alkaa sopimuksen mukaan.

Sinulla on fysioterapeutin koulutuksen tai riittävien opintojen lisäksi tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Omaat joustavan, päättäväisen ja lämpimän työotteen. Aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa toimimisesta ei ole pakollinen, mutta siitä on ehdottomasti sinulle hyötyä!

Lähetä meille hakemuksesi viimeistään 30.3.2020, täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme ikäihmisten hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita täyden palvelun Saga-palvelutaloissa. Jokaisella asukkaallamme on oma vuokrakoti ja yhteisissä tiloissamme toimii mm. ravintola, kahvila, kirjasto, kuntosali sekä sauna- ja allasosasto. Asukkaille on tarjolla lisäksi fysioterapeutin, jalkahoitajan, parturi-kampaajan sekä lääkärin ja hammaslääkärin palveluja. Saga-palvelutaloja on yhteensä kymmenen Helsingissä, Vantaalla, Turussa, Raumalla, Lappeenrannassa ja Seinäjoella.
WWW-osoitehttp://www.esperi.fi
YhteystiedotTalon johtaja Sanna Järvenpää, 050-5952618 (9-16).
Työpaikan osoiteAittakarinkatu 19, 26100 RAUMA
Palkkaustehtävän mukainen
Työn luonnekesätyö
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, Päivätyötä arkisin
Työn kesto1 - 3 kk, kts. teksti
Haku päättyy30.03.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://ura.sagacare.fi/jobs/811121-fysioterapeutti-saga-kanalinranta?promotion=138561-trackable-share-link-te-toimisto
Ilmoitus jätetty17.01.2020
Ilmoitusnumero10231400

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin