Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hoitajia keikkatyöhön, Oulu

Esperi Care Oy Oulu

Haemme nyt Oulun alueen yksiköihimme hoitajia keikkatyöhön. Meillä voit tehdä joustavasti töitä omaan elämäntilanteeseesi sopivasti, kuten opintojen tai toisen työn ohella.

Oulun yksiköt tarjoavat sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävänkuvan ikäihmisten, kehitysvammaisten henkilöiden, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien sekä lastensuojelun parissa. Koulutustaustastasi riippuen voit halutessasi tehdä töitä useammassakin Oulun alueen yksikössä ja saada vaihtelua työpäiviisi. Yksiköihimme pääset tutustumaan tarkemmin täältä: https://www.esperi.fi/haku?keywords=oulu

Hoitajana työsi koostuu tärkeistä hetkistä asukkaiden parissa avustaen heitä eri arjen toiminnoissa. Kohtaat heidät aina lämmöllä, ystävällisesti ja heidän tarpeitaan kuunnellen. Toiminnan tavoitteena on asukkaiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukeminen. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi. Työ on 2- tai 3- vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Etsimältämme henkilöltä löytyy sosiaali- ja terveysalan tutkinto (esim. lähihoitaja, sosionomi, sairaanhoitaja, geronomi) tai riittävästi suoritettuja alan opintoja. Eduksi katsomme voimassaolevan hygieniapassin ja lääkehoidon koulutuksen. Sovit meille erinomaisesti, jos olet työstäsi innostunut sote-alan ammattilainen, joka kaipailee uusia haasteita!

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle joustavan ja monipuolisen työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja lämminhenkisen tiimin sekä esimiehen tuen työllesi. Meillä jokaista kunnioitetaan osana työyhteisöä ja jokainen voi vaikuttaa oman arkensa sujuvuuteen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae nyt!

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuaika päättyy viimeistään 30.9.2020.

Kerro hakemuksessasi, millä koulutustaustalla olet liikenteessä ja mistä asiakasryhmästä olet kiinnostunut niin olemme sinuun yhteydessä, mikäli kiinnostustasi ja osaamistasi vastaavaa työtä löytyy!

Esperi tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille. Lisäksi palveluihimme kuuluvat lääkäripalvelut, lasten ja perheiden palvelut sekä Saga-palvelutalot. Työllistämme valtakunnallisesti yli 6300 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Esperi on Savuton Työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.esperi.fi
YhteystiedotPohjois-Suomen sijaiskoordinaattori Sari Poikajärvi, 050-5140329, sari.poikajarvi@esperi.fi.
Työpaikan osoiteTyö useassa osoitteessa tai etätyö
Palkkaustehtävän mukainen
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö, tai 3-vuorotyö
Työn kestoalle 11 pv, keikkatyö
Haku päättyy30.09.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://ura.esperi.fi/jobs/938318-hoitajia-keikkatyohon-oulu?promotion=177387-trackable-share-link-te-toimisto
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10461266

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin