Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hoiva-avustaja

Esperi Care Oy Hamina

Haemme nyt Hoivakoti Vehkahoviin reippaan ja positiivisen asenteen omaavaa hoiva-avustajaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen, tekemään merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa.

Työpaikkana
Hoivakoti Vehkahovi tarjoaa kodin ikäihmisille kauniissa ympäristössä, meren läheisyydessä, Haminan Poitsilan kaupunginosassa. Vehkahovissa sinua odottavat mukavat työkaverit, jotka ovat aina valmiita auttamaan. Asukkaat ovat tärkeässä keskiössä kaikessa tekemisessä, ja yhteinen tavoitteemme on tarjota asukkaille arvokas ja hyvä arki.

Vehkahovissa saat työllesi vankkumattoman tuen, perehdytämme sinut perusteellisesti työtehtäviin ja tarjoamme sinulle viihtyisän ja kodinomaisen työympäristön. Vakituisena työntekijänämme olet luonnollisesti oikeutettu käyttämään työterveyshuollon palveluita (Mehiläinen) ja pääset hyödyntämään Cityshopparin vaihtelevia etuja sekä Edenredin virike-etua. Pääset osana tiimiämme osallistumaan mahdollisiin koulutuksiin, työhyvinvointipäiviin sekä rakentamaan kanssamme työpaikastamme entistäkin paremman!

Työpäiväsi
Hoiva-avustajana avustat asukkaita kaikissa heidän päivittäisissä toimissaan asukkaiden tarpeiden mukaisesti sekä osallistut tehtäviin keittiössä ja pyykkihuollossa. Työtä tehdään kolmessa vuorossa, mutta pyrimme joustamaan työajoissa jokaisen elämäntilanteen mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Sopisitko sinä meille?
Arvostamme iloista ja positiivista asennetta, rauhallisuutta ikäihmisten kanssa, halua työskennellä kodinomaisessa ympäristössä sekä kokemusta kuntouttavasta työotteesta. Sinulta edellytämme hoiva-avustajan koulutusta sekä voimassa olevaa hygieniapassia.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi 28.1.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa yksikönjohtaja Marju Haltola, 050-9111243 (arkisin klo 9-15), marju.haltola@esperi.fi

Esperi tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille. Lisäksi palveluihimme kuuluvat lääkäripalvelut, lasten ja perheiden palvelut sekä Saga-palvelutalot. Työllistämme valtakunnallisesti yli 6700 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Esperi on Savuton Työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.esperi.fi
YhteystiedotMarju Haltola, 050-9111243 (arkisin klo 9-15), marju.haltola@esperi.fi
Työpaikan osoiteRuissalontie 4, 49410 POITSILA
Palkkaustehtävän mukainen
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö, kokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, /vakituinen työ
Haku päättyy28.01.2021 klo 23:59
Jätä hakemushttps://ura.esperi.fi/jobs/1043236-hoiva-avustaja-hoivakoti-vehkahovi?promotion=200617-trackable-share-link-te-toimisto
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579458

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin