Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Esperi Care Oy Hämeenlinna

Haemme Hoivakoti Tanhuakotiin lähihoitajaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen tekemään kuntouttavaa ja osallistavaa hoitotyötä ikäihmisten parissa, osana lämminhenkistä työyhteisöä.

Hoivakoti Tanhuakoti tarjoaa 22 ikääntyneelle ympärivuorokautista hoivaa viihtyisässä ja kodinomaisessa ympäristössä. Tanhuakoti on erikoistunut muistisairaiden ikäihmisten hoitoon. Hoitoperiaatteena on tarjota asukkaille turvallista hoivaa ja monipuolista toimintaa, jokaisen asukkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Asukkaita kannustetaan mukaan arjen askareisiin ja viriketoimintaan. Tanhuakoti on työpaikkana hyvin suosittu mm. opiskelijoiden keskuudessa, sillä meidän työyhteisöön on helppo tulla.

Lähihoitajana sinun työpäiväsi koostuvat vastuullisista ja monipuolisista hoiva- ja asiakaspalvelutehtävistä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä sisältäen aamu-, ilta- ja yövuoroja sekä viikonloppuja. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Sinulta edellytämme lähihoitajan tutkinnon lisäksi hygieniapassia, lääkehoidon koulutusta ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Olet aidosti kiinnostunut asukkaiden hyvinvoinnin tukemisesta ja aktiivisesta kuntouttamisesta. Sovit erinomaisesti joukkoomme, jos laadukkaan hoitotyön toteuttaminen on lähellä sydäntäsi.

Lähetä meille hakemus 28.2.2020 mennessä, täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille. Lisäksi palveluihimme kuuluvat lääkäripalvelut, lasten ja perheiden palvelut sekä Saga-palvelutalot. Työllistämme valtakunnallisesti yli 6300 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Esperi on Savuton Työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.esperi.fi
Yhteystiedotyksikönpäällikkö Päivi Vainikainen, paivi.vainikainen@esperi.fi, puh. 050-3036205 (tiedustelut puhelimitse arkisin klo 10-14).
Työpaikan osoiteLoimalahdentie 47,, 13500 HÄMEENLINNA
Palkkaustehtävän mukainen
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö, kts. teksti
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.02.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://ura.esperi.fi/jobs/831153-lahihoitaja-hoivakoti-tanhuakoti?promotion=145122-trackable-share-link-te-toimisto
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10266219

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin