Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Esperi Care Oy Hämeenlinna

Hoivakoti Tanhuakoti tarjoaa ikääntyneille ympärivuorokautista hoivaa viihtyisässä ja kodinomaisessa ympäristössä. Toimimme kuntouttavan ja osallistavan hoitotyön periaatteella, ja asukkaita kannustetaan mukaan arjen askareisiin ja viriketoimintaan. Tanhuakoti on työpaikkana hyvin suosittu mm. opiskelijoiden keskuudessa, sillä työyhteisöömme on helppo tulla.

Haemme nyt Tanhuakotiin innokasta ja auttavaista lähihoitajaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Lukaise alta mitä me tarjoamme sinulle ja mitä sinä voisit tuoda joukkoomme ja laita sen jälkeen hakemusta tulemaan.

Tarjoamme sinulle:
-mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa,
-työyhteisön, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi,
-Cityshopparin hyvät edut ympäri Suomen sekä virikesetelit,
-kattavan työterveyshuollon.

Lähihoitajana tehtäväsi on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Työ on luonteeltaan 2- tai 3-vuorotyötä sisältäen aamu- ja iltavuoroja, mahdollisesti yövuoroja, sekä viikonloppuja.

Olet valmistunut lähihoitaja, jolla on voimassa olevaa lääkehoidon koulutus, hygieniapassi ja tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Arvostamme aitoa kiinnostusta asukkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen. Työ alkaa 27.7.2020 tai sopimuksen mukaan.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, viimeistään 19.7.2020. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa mielellään yksikönpäällikkö Päivi Vainikainen, paivi.vainikainen@esperi.fi, puh. 050-3036205 (tiedustelut arkisin klo 10-14).

Esperi tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille. Lisäksi palveluihimme kuuluvat lääkäripalvelut, lasten ja perheiden palvelut sekä Saga-palvelutalot. Työllistämme valtakunnallisesti yli 6300 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Esperi on Savuton Työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.esperi.fi
YhteystiedotPäivi Vainikainen, paivi.vainikainen@esperi.fi, puh. 050-3036205 (tiedustelut arkisin klo 10-14).
Työpaikan osoiteLoimalahdentie 47, 13500 HÄMEENLINNA
Palkkaustehtävän mukainen
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa27.07.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö, tai 3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy19.07.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://ura.esperi.fi/jobs/904760-lahihoitaja-hoivakoti-tanhuakoti?promotion=165920-trackable-share-link-te-toimisto
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10387807

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin