Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Esperi Care Oy Kangasala

Hoivakodit Pikonlinnassa tuottavat tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Ryhmäkoteja on yhteensä kuusi. Asukkaat ovat pääosin muistisairaita vanhuksia. Hoivakodit sijaitsevat Kangasalan Pikonlinnan kauniissa järvimaisemissa, josta ammennamme hyvinvointia koko yhteisölle, niin asukkaille kuin henkilökunnallekin.

Haemme nyt Tammilinnan ja Käpylinnan ryhmäkoteihin lähihoitajaa osa-aikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Lukaise alta mitä me tarjoamme sinulle ja mitä sinä voisit tuoda joukkoomme ja laita sen jälkeen hakemusta tulemaan!

Mitä me tarjoamme sinulle?

-Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa vallitsee avoin ja auttava ilmapiiri. Toimiva tiimityö on meille kaikki kaikessa.
-Esimiehesi on tiiviisti läsnä arjessa, kuuntelee sinua ja mahdollistaa osaamisesi toteuttamista laaja-alaisesti sekä tukee sinua edelleen kehittymään työssäsi.
-Työhyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi toimimme puolin ja toisin joustavasti, jotta jokaisen työ- ja vapaa-aika olisi tasapainossa.

Sovit erinomaisesti joukkoomme, jos laadukkaan hoitotyön toteuttaminen on lähellä sydäntäsi!

Lähihoitajana vastaat ensisijaisesti asukkaiden laadukkaasta hoivasta. Työpäiväsi koostuvat pitkälti vastuullisista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutehtävistä. Avustat asukkaita päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti ja olet mukana asukkaiden ulkoilussa sekä viriketoiminnassa. Olet valmistunut lähihoitaja, jolta löytyy voimassaoleva lääkehoidon koulutus, hygieniapassi sekä tartuntatautilain mukainen rokotussuoja.

Lähetä meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta 16.7.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa mielellään yksikönjohtaja Mari Kotkaslahti, mari.kotkaslahti@esperi.fi,045-2020338.

Esperi tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille. Lisäksi palveluihimme kuuluvat lääkäripalvelut, lasten ja perheiden palvelut sekä Saga-palvelutalot. Työllistämme valtakunnallisesti yli 6300 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Esperi on Savuton Työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.esperi.fi
YhteystiedotMari Kotkaslahti, mari.kotkaslahti@esperi.fi,045-2020338.
Työpaikan osoitePikonlinnantie 240, 36280 PIKONLINNA
Palkkaustehtävän mukainen
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy16.07.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://ura.esperi.fi/jobs/906538-lahihoitaja-hoivakoti-pikonlinna?promotion=166412-trackable-share-link-te-toimisto
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390359

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

44 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin