Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitajia

Esperi Care Oy Espoo

Haemme nyt Hoivakoti Ahomansikkaan lähihoitajia kokoaikaisiin vakituisiin työsuhteisiin.

Ahomansikka on koti 22 kehitysvammaiselle, joista 15 asuu päätalossa ja 7 rivitalossa. Arki Ahomansikassa on toimeliasta ja järjestämmekin asukkaille erilaisia virikkeitä ulkoilusta leffareissuihin. Työskentely Ahomansikassa on siis hyvinkin monipuolista, sillä päivät voivat koostua sekä hoiva- ja asiakaspalvelutehtävistä että viriketoiminnan järjestämisestä. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä painottuen aamu- ja iltavuoroihin.

Lukaise alta mitä me tarjoamme sinulle ja laita sen jälkeen hakemusta tulemaan!

Tarjoamme sinulle:

-Tarjoamme sinulle mahtavan ja lämminhenkisen työyhteisön
-Esimiehesi on tiiviisti läsnä arjessa, kuuntelee sinua ja mahdollistaa osaamisesi toteuttamista laaja-alaisesti sekä tukee sinua edelleen kehittymään työssäsi.
-Työhyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi toimimme puolin ja toisin joustavasti, jotta jokaisen työ- ja vapaa-aika olisi tasapainossa.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja opintoja (2/3). Katsomme eduksi hygieniapassin sekä lääkehoidon koulutuksen.Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja. Hyvistä viestintä -ja vuorovaikutustaidoista on meillä paljon hyötyä!

Lähetä meille hakemuksesi pian, viimeistään 17.7.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.Lisätietoja antaa mielellään yksikönpäällikkö Riikka Koistinen, puh. 050-3272494 (ma-pe klo 9-15).

Esperi tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille. Lisäksi palveluihimme kuuluvat lääkäripalvelut, lasten ja perheiden palvelut sekä Saga-palvelutalot. Työllistämme valtakunnallisesti yli 6300 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Esperi on Savuton Työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.esperi.fi
YhteystiedotRiikka Koistinen, puh. 050-3272494 (ma-pe klo 9-15).
Työpaikan osoitePalstalaisentie 8, 02920 ESPOO
Palkkaustehtävän mukainen
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö, painottuen aamu- ja iltavuoroihin
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy17.07.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://ura.esperi.fi/jobs/907336-lahihoitajia-hoitokoti-ahomansikka?promotion=166677-trackable-share-link-te-toimisto
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391577

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin