Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ohjaaja

Esperi Care Oy Vantaa

Esperi Koti Hoivaonni tarjoaa tukiasuntoja mielenterveyskuntoutujille. Asunnot sijaitsevat Myyrmäessä ja Varistossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Palvelun tavoitteena on asukkaiden kuntoutuminen ja ohjautuminen itsenäiseen asumiseen. Teemme tukiasumisen palvelujen lisäksi kotiin vietävää mielenterveystyötä.

Haemme nyt Hoivaonnen tiimiimme oma-aloitteista ja ammattitaitoista ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Variston yksikköön. Työ on pääasiassa päivätyötä klo 8-18 välillä arkisin ja lauantaisin ja alkaa sopimuksen mukaan. Hakuaika tehtävään päättyy 25.9.2019.

Ohjaajana olet mukana toteuttamassa asiakkaiden palveluohjausta ja kuntoutusta muun tiimin kanssa yhteistyössä. Teet yhteistyötä niin yksikön muiden työntekijöiden kuin asukkaiden omaisten kanssa.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan tutkintoa (esim. lähihoitaja tai sosionomi), aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvointiin ja sosiaaliseen kuntoutustyöhön sekä halua haastaa itseäsi monipuolisten tehtävien parissa. Arvostamme myös joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä ja oma-aloitteisuutta.

Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö ovat työmme lähtökohta. Haluamme olla alan suunnannäyttäjä ja osa ratkaisua hoiva-alan kysymyksissä. Valtakunnallisuus ja monipuoliset uramahdollisuudet ovat valttikorttejamme työantajana. Tavoitetilamme on, että työntekijämme voisivat sanoa olevansa ylpeitä esperiläisiä. Tule mukaan rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Esperiä!
WWW-osoitehttp://www.esperi.fi
Yhteystiedotyksikönjohtaja Mika Siltala, mika.siltala@esperi.fi, p. 040 7020801.
Työpaikan osoiteApajakuja 7 A, 01600 VANTAA
Palkkaustehtävän mukainen
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy25.09.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttps://ura.esperi.fi/jobs/284035-ohjaaja-hoivaonni?promotion=112762-trackable-share-link-te-toimisto
Ilmoitus jätetty12.09.2019
Ilmoitusnumero10097387

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin